Istapon
Beginner Level 2
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Merhaba, s24Fe cihazı edindim. İşitme cihazlarımı bağladım. Telefon çalmalarında çalma sesinin işitme cihazına gelmesini bekliyorum doğal olarak ancak bu özellik yok. Ses ayrıştırma özelliği işitme cihazı bağlantısından farklı çalıştığı için bu yontem de kullanılamıyor. Çunku bu yontemde işitme cihazları bluetooth bağlantısında gorunmuyor.. Tamamen ciddi bir ihtiyaç konusudur. çantanızda , masanızda olan telefon çaldığında işitme cihazına bildirim gelmesinden doğal bir şey olamaz. Geçmişte kullandığım farklı işletim sistemi tabanlı telefonlarda bu şekilde kullanabiliyordum. Ciddi bir farklılık ve hayal kırıklığı içindeyim.
1 Comment
YunusG
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
10-25-2024 10:16 PM in
Galaxy S
Kesin olarak işe yarar mı bilmiyorum ancak işe yarayabilir.
Galaxy Store'dan "Good Lock" uygulamasını indirin. Aşağıdan "Life Up" bölümüne geçip "Sound Assistant" modülünü yükleyip açın. Birkaç izin isteyebilir, bunlara izin verin. Biraz aşağıda "Gelişmiş Ayarlar" seçeneğine gelin. "Kulaklıktan uyarılar"a girin. "Zil sesi" seçeneğini aktifleştirin.
Dediklerimi yaptıktan sonra tekrar kontrol eder misiniz?
Galaxy Store'dan "Good Lock" uygulamasını indirin. Aşağıdan "Life Up" bölümüne geçip "Sound Assistant" modülünü yükleyip açın. Birkaç izin isteyebilir, bunlara izin verin. Biraz aşağıda "Gelişmiş Ayarlar" seçeneğine gelin. "Kulaklıktan uyarılar"a girin. "Zil sesi" seçeneğini aktifleştirin.
Dediklerimi yaptıktan sonra tekrar kontrol eder misiniz?