Original topic:

üvey evlat bile olamayan s24fe one ui7

(Topic created on: 05-01-2025 01:46 AM)
769 Views
mrc0754
Active Level 8
Options
Galaxy S

Samsung, hadi dürüst olalım: One UI 7

güncellemesini gerçekten vermeyi düşünüyor musunuz yoksa bu bir sosyal

deney mi?

"Bakalım kaç kişi akıl sağlığını

koruyabilecek" testine mi soktunuz bizi? S24 FE kullanıcıları şu an terapiye

başlamış olabilir çünkü siz resmen yazılım

travması yarattınız.

Mart geçti. Nisan geçti.

Nisan güvenlik yaması bile gelmedi. Bak bu artık güncelleme değil, ayıp. Güncelleme takviminiz öyle saçma ki, Google Takvim bile "Ben bunu göstermem" diyor.

Bak Realme bile modellerine Android 1

verdi.

Realme lan, Realme! Markette çakma kulaklık satan markanın bile güvenlik yaması sizden hızlı. Sizinki hâla "değerlendirme aşamasında"

Kardeşim n'eyi değerlendiriyorsunuz? Ayda her gece gökyüzüne bakıp yıldızlar uygun mu diye mi kontrol ediyorsunuz?

S24 FE şu an teknoloji ürünü değil, bekleyiş simülasyonu.

Kutuya yazın bari:

"Bu cihaz sabrınızı test eder. Şarj aleti dahil değildir, güncelleme hiç değildir."

Yeminle şu an One UI 7'yi beklerken hissettiğim şey:

Bir çamaşır makinesine bakmak.

Ses var, hareket var, ama işin sonu belli

değil.

• Ne zaman duracak, ne zaman kuruyacak bilmiyoruz.

Üstüne sinir bozucu bir şekilde "bitmek üzere" ışığı yanıyor ama saatler geçiyor.

Bu nasıl saçma sistem?
Güncellemeyi çözemiyorsunuz ama garantiyi iptal etmede olimpik atlet gibisiniz.

Senin sistemin şu an tam olarak:

Elektriksiz ütü satıp, uzatma kablosu takana "YASAK!" diyen satıcı gibi. Kullanıcı çözüm bulunca bozuluyorsunuz. Kardeşim çözümü sen vermedin zaten!

Telefonu aldık, güncelleme yok. Kendimiz yükleyelim diyoruz, "cık, garanti

dışı."

Bu nasıl sistem? 1984 mü burası, distopya

mı?

Senin gözünde kullanıcı; müşteri değil, mahkûm resmen.

Ve siz de telefonun baş gardiyanısınız.

Kısacası:

Samsung, senin garantin "kullanıcıyı

garantisiz bırakma garantisi" haline geldi.

O yüzden biz artık ne One UI 7'yi bekliyoruz ne size güveniyoruz.

Biz beklemekten değil, sizin bu

tavrınızdan bıktık.

Ve bıkan yalnız biz değiliz.
Yemek yapmıyorsun, dışardan söyleyince ceza kesiyorsun.

Siz teknoloji markası değil, güncellemesiz fast food zinciri olmuşsunuz. Sıra var, hizmet yok, müşteri memnuniyeti ?

Ayrıca o yazılım departmanı hâla çalışıyor
mu?

Çalışıyorsa da ne yapıyor? Bence takım olarak Sims oynuyorlardır. Gerçek kod yazmayı unutmuş olabilirler. a da her gün yeni bir güncelleme yap-bozu çözüyorlardır.

"Bugün de A aygıtı çalıştı, ama B patladı. Hadi yeniden boz-yap!"

Siz telefon satmıyorsunuz, umut

satıyorsunuz.

Ve her gün o umut yavaş yavaş yok oluyor. Bak açık söylüyorum: S24 FE şu an Android dünyasının unutulmuş evladı.

Teknoloji çöplüğünün zirvesine çıkmak üzere.

Samsung, artık insanlarla dalga geçmeyi bırak.

Ya dürüst ol, de ki:

"Bu cihaza güncelleme veremiyoruz, yazılım ekibi kayboldu." Ya da işini yap.

Yoksa biz bu sessizliğinizi, bu ciddiyetsizliğinizi her yerde anlatacağız. Forumlarda, videolarda, sosyal medyada, herkesin gözüne sokarız:

"Samsung S24 FE = Güvensizlik Garantili Bekleme Makinesi."

32 Comments
Just_S24Fe
Expert Level 2
Galaxy S
Ldiwkdwkdmw
YunusG
Expert Level 2
Galaxy S
Şu S FE almadan A ve M serisi de almayacak ya. İlk S24 FE'nin almasını bekleyeceğiz, üstüne en az sizin beklediğiniz kadar daha bekleyeceğiz. Belki One UI 7 almadan 8 alırız, kim bilir. 1 hafta önce CSC değiştirip sızdırılan yazılımı indirsem mi dedim, sonra ne de olsa yakında gelecek dedim. Keşke yükleseydim, hiç hevesim kalmadı. Gelse de güncellemem herhalde.
Galaxy S
Hocam siz ne kullanıyorsunuz? Ben alana kadar belki olacak Temmuz. 🙃 keşke sızdırılsa.
YunusG
Expert Level 2
Galaxy S
Ben A55 kullanıyorum hocam. A ve M serisinde ilk olarak One UI 7 alacağı için şanslıyım en azından.
Galaxy S
Aynen. Fakat tabletlerde işimiz zor, Allah'tan S9'a geçeceğim, Allah hepimize sabır versin.
0 Likes
kagans23
Active Level 9
Galaxy S
Realme, daha küçük bir cihaz portföyüne sahip ve Samsung'un desteklediği cihaz çeşitliliğiyle kıyaslanamaz. Samsung, onlarca model için güncellemeleri optimize etmek zorunda, bu da süreci karmaşıklastıryor.

"Yazılım ekibi Sims oynuyor" gibi ifadeler, mizahi olsa da, Samsungun yazılım departmanının karşılaştığı teknik zorlukları basitlestiriyor. One Ul 7'nin farklı işlemciler (Exynos, Snapdragon).ve bölgeler için optimize edilmesi ciddi bir çaba gerektiriyor.
mrc0754
Active Level 8
Galaxy S

bi güncelleme eylülden beri sanki şehir insa ediyorlar

0 Likes
kagans23
Active Level 9
Galaxy S
Yav ne yazılım geliştirme sürecinden anlıyon ne de şirket içi yönetim politikası ve kârından anlıyon gelmiş burada yakarıp duruyon. Bu şirketin amacı esasında para kazanmak, senin gönlünde taht kurmak değil.
0 Likes
mrc0754
Active Level 8
Galaxy S

Tamam güncelleme getirmez ise ve bu telefonları 7 yıl güncelleme diye söylerse olmaz samsung dan. Bi zahmet kar amaçlı yapsın sen soğumuş bir çay içer misin ? Aynı mantık

0 Likes