Original topic:

ÜCRETSİZ SAMSUNG BAKIMI

(Topic created on: 09-06-2025 01:38 AM)
383 Views
Nimbus2000
Active Level 3
Options
Galaxy S

Selam dostlar bilen bilmeyene söylesin. Az bir zaman kaldı.

13 Haziran - 30 Eylül tarihleri arasında Akıllı Servis noktalarına götüreceğiniz Galaxy telefon ve tabletlerinize bakım ve kurulum hizmetleri ücretsiz.

Smart Switch ile Veri Aktarımı: Galaxy cihazlara geçecek müşterilerimiz için eski cihazlarındaki verileri yeni Galaxy cihazlarına aktarma konusunda destek

Detaylı Check-Up: Yazılım ve donanım sağlığının detaylı kontrolü

Bakım & Temizlik: Cihazların şarj soketi, hoparlör, mikrofon gibi kısımları için detaylı bakım

Teknik Danışmanlık: Galaxy Al eğitimi, pil sağlığı, ekran kullanımı ve ürün özellikleri gibi konularda rehberlik.

image

13 Comments
mfs_alpha
Expert Level 1
Galaxy S
Hocam lütfen bunu saat 20.00 civarlarında yeniden paylaşın herkes bilsin🙏
Nimbus2000
Active Level 3
Galaxy S
İstanbul, İzmir, Bursa, Antalya, Adana, Ankara,Samsun, Diyarbakır illerinde belirli Akıllı servisler var
MuratTevfik
Active Level 10
Galaxy S
Gaziantepteki benim gene yüzüm gülmedi zaten ailem beni bilinçli olarak ağır kısıtlıyor bazı konularda sırf bu yüzden üniversiteyi başka şehirde okumak istiyorum sırf bunun için başka bir şey değil sırf şehrinde adam akıllı bir servis mağaza ürün vb. Olmadığı için ha bir de aile dırdırı
Rüzgarrr
Active Level 7
Galaxy S
Fırsat bu fırsat cihazımının garantisi daha bitmedi ve ekran yanığı oluştu değişim talebi oluştururum (S23)😊😊
Nimbus2000
Active Level 3
Galaxy S
Harika fırsat hiç kaçırma, çevrendeki eşine dostuna da söyle. Samsung böyle bir güzellik yapmış kullanıcılarına bari değerlendirelim
galaxyyS22
Active Level 6
Galaxy S
Garantili cihazlar için mi geçerli
0 Likes
Nimbus2000
Active Level 3
Galaxy S
"Garanti veya Fatura ibraz etmeniz gerekebilir" diyor müşteri temsilcisi
865_S20FE
Expert Level 5
Galaxy S