Original topic:

Üç maddede cihazınızın performansını ve pil tüketimini optimize edin

(Topic created on: 10-02-2025 01:16 PM)
212 Views
Mutare
Active Level 6
Options
Galaxy S

Goodguardians modüllerini kullanın her uygulama için hz değerleri ayarlayın böylece pil tüketiminiz fazla olmaz sıcaklık eşik değerlerini kontrol edin her güncellemeden sonra uygulama optimizasyonunu da çalıştırmayı unutmayın

Çok az uygulama kullanın her şeyin uygulamasını indirmeyin ve mümkünse sosyal medya ve diğer işleriniz için web tarayıcısını kullanın. İndirdiğiniz uygulamaların arkaplan kısıtlamalarını açın

Telefonunuzu bilgisayara bağlayın ve gereksiz sistem servisleri ve uygulamaları 0 olarak ayarlayıp devredışı bırakın böylelikle yüklü olsalar bile gözükmez çalışmaz ve güncelleme almazlar

9 Comments
klingon
Active Level 6
Galaxy S
Ya da apple a geçin bu şekilde profesör olmanıza gerek kalmaz :)
Mertcan39
Expert Level 2
Galaxy S
Kullanmasak sıfır sorun sanacağız. Abartıp durmayın yahu. Şuan kullandığım cihaz da hiçbir uygulama devre dışı değil uyku modu yok wifi bt Mobil veri konum sürekli açık sorun yaşamıyorum.
0 Likes
klingon
Active Level 6
Galaxy S
Bende s23 kullanıyorum. 8 gb ram plus açık. Dediğin bütün özellikler bende de açık. Bende herhangi bir sorun yaşamıyorum. Bu sabah one ui 8 güncellemesini yaptım cihaz daha hızlı oldu ufak tefek takılmalar var ama dert etmiyorum. Pil konusuna gelirsek pil gerçekten rezalet ama yapacak birşey yok.
0 Likes
Mertcan39
Expert Level 2
Galaxy S
Ben 6 saat civarı ekran süresi alıyorum yetiyor. One uı8 de bilirim panelinin laglı gelme olayını hala çözememişler o can sıkıcı bir tek
0 Likes
klingon
Active Level 6
Galaxy S
Evet bu olaya bende takığım biraz. Nasıl olur da bunu çözemezler garip. Oyunlarda vs bildirim paneli hala takılarak açılıyor.
0 Likes
Mertcan39
Expert Level 2
Galaxy S
Evet ekran yan iken bu sorun var. YouTube vs de aynı maalesef
0 Likes
Mutare
Active Level 6
Galaxy S
Ben bu gönderiyi istagram çöküyor telefonumun pili hızlı bitiyor diyenler için oluşturdum biraz da. Çoğunuzda bu tür sorunlar yoktur zaten. Galaxy app Boost uygulamasını kullanmanız yeterli olur her güncelleme sonunda size zaten kendi bildirim gönderiyor.
0 Likes
Mutare
Active Level 6
Galaxy S
Appleda da icloudan sildiğin her şey telefonundan da siliniyor arşivleme ve yedekleme olayı karışık
Dosya paylaşımı gönderme ve alma konusunda diğer cihazlar arasında elma tam bir hezimet
Appleda kestirmeler ve otomasyonlar var
Mp3ten zil sesi yapma olayı yok garegeband ile kaydedip yapıyorsun
Video duvar kağıdı yapmana izin yok appstoredan bir uygulama indirip yapıyorsun
Profesyonel fotoğrafçılık ile uğraşıyorsan telefon hafızasına fotoğrafını kaydetmiyor aparat aldırtıyor içine ssd aldırtıyor oraya fotonu kaydetiyor 1tb hafızalı telefon aldın yerin var ama foto kaydetmiyor para basıp sadece tuşa basan insanlsr için sorun yok tabi yine bazı özellikler için ücret ödüyorsun androidde bunların hepsi ücretsiz
Kendi ekosistemiyle uyumlu başka cihazı beğenmiyor vs vs
Mutare
Active Level 6
Galaxy S
Ve en çok üzüldüğüm kısım apple music üyeliğimi iptal ettiğimde bütün beğendiğim şarkılar dinlediklerim hepsini sildi sıfırladı sanki hiç üye olmamışım gibi hepsini yok etti yazık oldu ki.yazık ben böyle firmaya zırnık koklatmam