Original topic:

Öne uı 8 pil düşmanı

(Topic created on: 10-01-2025 11:14 PM)
311 Views
Zagortenay
Active Level 6
Options
Galaxy S

Ya kardeşim her one uı da bir öncekini arar olduk biseyler yap Samsung artık su gibi gidiyor pil ya s24 FE sakın indirmeyin one uı 8 bekleyin 

10 Comments
yusufcan038
Active Level 3
Galaxy S
Kesinlikle, eskiden 6 saati zar zor alıyordum şimdi 5 saate düştü
Zagortenay
Active Level 6
Galaxy S
Ya ben anlamıyorum pil optimizasyonu illaki sıkıntılar olur ilk başlarda ama bu kadarı normal değil abi Samsung bence eskisi kadar iyi değil yazılım ve arayüz tarafında eski stabil one uı yok artık .
yusufcan038
Active Level 3
Galaxy S
Bencede, bir iphone 12 veya 13 alsaydım şarj daha uzun giderdi. Arkadaşımın 13 ü var günü neredeyse tamamlıyor
Zagortenay
Active Level 6
Galaxy S
Kesinlikle haklısın arkadaşımda Xiaomi 14 t pro var ben telefonu gün içinde ikinci sarjima taktigimda adamın daha %62 şarjı vardı bugün ekran süremiz hemen hemen aynıydı ben %23 te şarja taktım aradaki **bleep** uçurum resmen
eternal11
Active Level 4
Galaxy S
Ben 7 saat civarı alıyorum sorun yok gibi belki kullanımda bir sıkıntı olabilir özellikle ziraat bank varsa maffediyor
0 Likes
Zagortenay
Active Level 6
Galaxy S
One uı 8 indirip 7 saat ekran süresi alan ilk kişi sen olabilirsin ekran parlaklığı full kapalı ve 60 Hz güç tasarrufu modunda mi kullanıyorsun 😂
0 Likes
eternal11
Active Level 4
Galaxy S
Yok otomatik parlaklık ve normal 120hz mod süreki mobil erişim noktası açık olduğu günler oluyor o günler düşüyor biraz daha1759352097988.jpg
0 Likes
eternal11
Active Level 4
Galaxy S
Şarj ederken oynamıyorum 90 da duraklama ayarlı ama dediğim gibi arka planda çalışıp çok şarj yiyen uygulamalar oluyor onlara dikkat
0 Likes
Zagortenay
Active Level 6
Galaxy S
Bende durum bu1759352244619.jpg
0 Likes