cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Ön kamera dizaynı değiştirilmeli

(Topic created on: 12-30-2024 08:58 PM)
69 Views
eqltay
Active Level 3
Options
Galaxy S

Arkadaşlar biliyorsunuz samsung uzun yıllardır bütün telefonlarının ön kamerasını yuvarlak ve tek göz şeklinde yapıyor.

Sizce de samsung ön kamera dizaynını ekrana yerleştirilmiş yuvarlak görünümden daha yumuşak daha göz alıcı tasarımlar ile yenilemeli mi? 
Siz bu konuda nasıl düşünüyorsunuz ?
eqltay
Active Level 3
Galaxy S
Güncel serilerinde de böyle değişik kamera stillerini görmek isterim
Phileas_Fogg
Active Level 6
Galaxy S
Umarım dediğin gibi tasarımda değişikliğe giderler.
Bu arada biraz kaba yorum yapmışım.
Affola 🙏
Ümmet05
Active Level 9
Galaxy S
Zamanla apple da tek nokta kameraya geçecektir ekran bütünselliği açısından
eqltay
Active Level 3
Galaxy S
Ben daha çok tarz yönünden bakmıştım bu olaya ekran açısından bakınca öyle görünüyor
Ümmet05
Active Level 9
Galaxy S
Yorumlarını ve diğer arkadaşlarım yorumlarını okudum ama sanırım başka bi modele benzemeden ve ergonomikliği bozmadan başka bi tasarıma geçilemez gibi duruyor. Mesela arka kamera çerçeveleri için s25 ultra görseli dolaşıyordu bi ara. Kare tasarım ama köşeler yuvarlatılmış. Mesela o çok hoşuma gitmişti benim. Onu en azından S serilerine uygulayabilirdi güzel olurdu diye düşünüyorum hemde s serilerinin bi farkı olurdu
Kadirx
Active Level 6
Galaxy S
Apple 'in öyle bişey yapması biraz zor o dinamik adanın içinde sensörler ve kamera var tekliye geçmesi için face id kalkması lazım.
Ümmet05
Active Level 9
Galaxy S
Samsung nasıl yapabiliyorsa sensör işini onlarda yapar
0 Likes
Galaxy S
Yuvarlak kamera güzel görünüyor yeni Iphone'larda yuvarlak kamera yok. Yuvarlak kamera ekranı fazla kaplamaz, daha fazla görünüm verir.
AlperGüler
Expert Level 2
Galaxy S
Hocam samsungun amacı zaten o noktayıda komple kaldırma yani ellerinde olsa onuda koymucaklar şuanın teknolojisi ekran altı lensi desteklemiyo yada maliyeti çok yüksek
0 Likes
Kadirx
Active Level 6
Galaxy S
S10 plus gibi ön tasarım kalkmamalıydı veya eski serilerden iris tarayıcı. samsungun kendine has ozellikleriydi. Tasarım değişikliği olarak şuan samsung en fazla dinamik ada benzeri bişey yapabilir onuda Apple fanları kopyacı der.😂