cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Ön kamera Flash Problemi

(Topic created on: 10-30-2024 02:17 PM)
98 Views
vAdali
Active Level 1
Options
Galaxy S

Herkese merhaba, senelerdir iphone kullanıcısı olarak S23 ile Androide geri döndüm ve cihazdan çok memnunum. Şöyle bir problem var gece ön kamera flash ile çektiğim zaman fotoğrafın üst köşeleri beyaz beyaz çıkıyor bunun sebebi de flash açıkken çok fazla beyaz ışık ile fotoğrafı çekmesi(çok sert flash yapması). İnstagram kamerada böyle bir sorun yok, aynı zamanda kırılmaz cam yokken de böyle bir problem yok fakat mecbur kırılmaz cam kullanıyoruz. Bu durumun güncellemeler ile çözülmesi gerekmektedir.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
0serName
Expert Level 1
Galaxy S
Camdan yansıma yapıyordur. Kamerası açık olandan almanız lazım

View solution in context

0 Likes
7 Comments
Solution
0serName
Expert Level 1
Galaxy S
Camdan yansıma yapıyordur. Kamerası açık olandan almanız lazım
0 Likes
vAdali
Active Level 1
Galaxy S
Sebebi bu evet ama bu kadar yüksek ışık da bir sebep. Işığın dozu biraz kırılsa bütün kırılmaz camları kullanabiliriz.
0 Likes
0serName
Expert Level 1
Galaxy S
Hocam o zaman da pek bir etkisi olmaz. Şu anki haliyle bile ancak biraz aydınlatıyor. Bence ışık kısılsa bile hala problem olabilir.
0 Likes
vAdali
Active Level 1
Galaxy S
Bilmiyorum ben iphone 13 den geçtim iphone kırılmaz camlarının hepsi neredeyse kamerayı kapatıyor. Ön kamera flashı samsungdan biraz daha düşük gayet net ve sorunsuz fotoğraflar alabiliyordum o sebepten paylaşmak istedim
0 Likes
0serName
Expert Level 1
Galaxy S
Yok anladım neden paylaştığınızı. Eğer iphone da bunu yaşamıyorduysanız belki kameranın ortada olmamasındandır. Tabi ekranda gömülü de değil. Etrafında siyah bant da var. Benim eşim de 13 kullanıyor kamerayı kapatan koruyucular face id de sıkıntı çıkartıyor onda.
0 Likes
vAdali
Active Level 1
Galaxy S
Belki de dediğiniz gibidir. Ortası delik olan kırılmaz camlar ile sorun olmuyorsa ne mutlu. Benim için şu an çözüm instagram kamerada flash ile çekip kullanmak çünkü jelatin koruyucuları sevmiyorum kırılmaz cam benim için daha önemli 😊
0serName
Expert Level 1
Galaxy S
Delik olanlarla sorun olmuyor. Ben bizzat kullanıyorum hocam
0 Likes