- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Konu: Ön Kayıt Kampanyası ve Tarafıma Yapılan Geri Dönüş Hakkında Şikayet
yetkililerine
Samsung’un resmi web sitesi üzerinden, cihaz satışa sunulmadan önce ön kayıt oluşturarak tarafıma özel kampanya, indirim veya bilgilendirme yapılacağı beklentisiyle e-posta adresimi ve gerekli iletişim bilgilerimi eksiksiz şekilde paylaştım. Ancak bu süreçte tarafıma herhangi bir e-posta, kampanya bilgisi veya indirim kodu ulaşmamıştır.
Bunun üzerine Samsung Türkiye’nin instagram hesabı üzerinden durumu açıkça ifade eden bir yorum yaptım. Bu yoruma karşılık olarak “yetkililerimiz sizinle iletişime geçecek” şeklinde bir dönüş aldım. Karşımda genel müdürlükten sorumlu proaktif çözüm üreten bir insan bekledim.
Akabinde, 0530....... cep telefonu numarasından tarafıma ulaşıldı. Arayan kişi kendisini “genel müdürlükten Cihan” olarak tanıttı. İlk görüşmede 16.03.2026 da böyle bir süreçten haberi olmadığını belirtti ve araştırıp yarın dönüş yapacağını ifade etti. Ertesi gün 17.03.2026 da sabah 09.25 de tekrar arayarak yaptığı araştırma sonucunda müşterilerin ön kayıt oluşturduklarında böyle bir hediye kod mailinin olmadığını belirtti. Sadece smartag ve kablosuz şarj kodları olduğu belirtildi. Ondan haberdar olduğumu ama benim onları istemediğimi, 10 yıllık samsung kullanıcısı olarak özel hissetmek istediğimi kendisine söyledim. Ayrıca eminim "ön kayıta özel süpriz hediyeler ve indirimler" yazıyordu doldurduğum formda. diye de kendisine ısrarla gördüğüm ve okuduğum ekranın doğru olduğunu söyledim. Cihan bey ise " o zaman gördüğünz ekranın fotoğrafını getirin" dedi. Şaşkınlıkla "25 gün öncesinin mümkün olmadığını şaka mı yapıyosunuz" diyerek saçma bulduğumu belirttim. ön kayıtta beklentim indirim olduğundan doldurduğum formda indirim seçeneğini işaretlediğimi de biliyorum. Çözemedi cihan bey tartıştık , ben de kendisine " o zaman bizim kişisel verilerimizi samsung neden topladı. ben neden güvenerek bilgilerimi size verdim. siz neden şahsi telefon numaranızdan arıyorsunuz ben size nasıl güveneceğim samsung genel müdürlüğü böyl mi temsil ediyorsunuz. ve hiç bir mail gelmeyecek, indirim tanımlanmayacak hediye verilmeyecek ise neden form doldurttunuz dedim. sitem ettim " sessizce telefon kapandı. Kendisi ve verdiğiniz hizmet hakkında şikayetçiyim. Beni neden umutlandırdınız?
Ayrıca “Genel müdürlük” adına aradığını söyleyen kişinin kurumsal bir hat yerine cep telefonu ile iletişime geçmesi, bu durumun güven zedeleyici olması
Samsung gibi global ve kurumsal bir markanın bu derece düzensiz ve güven vermeyen bir iletişim süreci yürütmesi açıkçası hayal kırıklığı yaratmıştır. Tarafıma ulaşan kişinin konu hakkında bilgisiz olması ve tatmin edici bir açıklama sunamaması, Söz konusu kampanyanın bu kadar yıldır samsung kullanan müşteriye tanımlanmaması güven kırıcıdır.
Yakıştıramadım, lakaytlıktır bu, her yerde yazacağım!
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
Konu: Ön Kayıt Kampanyası ve Tarafıma Yapılan Geri Dönüş Hakkında Şikayet
yetkililerine
Samsung’un resmi web sitesi üzerinden, cihaz satışa sunulmadan önce ön kayıt oluşturarak tarafıma özel kampanya, indirim veya bilgilendirme yapılacağı beklentisiyle e-posta adresimi ve gerekli iletişim bilgilerimi eksiksiz şekilde paylaştım. Ancak bu süreçte tarafıma herhangi bir e-posta, kampanya bilgisi veya indirim kodu ulaşmamıştır.
Bunun üzerine Samsung Türkiye’nin instagram hesabı üzerinden durumu açıkça ifade eden bir yorum yaptım. Bu yoruma karşılık olarak “yetkililerimiz sizinle iletişime geçecek” şeklinde bir dönüş aldım. Karşımda genel müdürlükten sorumlu proaktif çözüm üreten bir insan bekledim.
Akabinde, 0530 ........ .... cep telefonu numarasından tarafıma ulaşıldı. Arayan kişi kendisini “genel müdürlükten Cihan” olarak tanıttı. İlk görüşmede 16.03.2026 da böyle bir süreçten haberi olmadığını belirtti ve araştırıp yarın dönüş yapacağını ifade etti. Ertesi gün 17.03.2026 da sabah 09.25 de tekrar arayarak yaptığı araştırma sonucunda müşterilerin ön kayıt oluşturduklarında böyle bir hediye kod mailinin olmadığını belirtti. Sadece smartag ve kablosuz şarj kodları olduğu belirtildi. Ondan haberdar olduğumu ama benim onları istemediğimi, 10 yıllık samsung kullanıcısı olarak özel hissetmek istediğimi kendisine söyledim. Ayrıca eminim "ön kayıta özel süpriz hediyeler ve indirimler" yazıyordu doldurduğum formda. diye de kendisine ısrarla gördüğüm ve okuduğum ekranın doğru olduğunu söyledim. Cihan bey ise " o zaman gördüğünz ekranın fotoğrafını getirin" dedi. Şaşkınlıkla "25 gün öncesinin mümkün olmadığını şaka mı yapıyosunuz" diyerek saçma bulduğumu belirttim. ön kayıtta beklentim indirim olduğundan doldurduğum formda indirim seçeneğini işaretlediğimi de biliyorum. Çözemedi cihan bey tartıştık , ben de kendisine " o zaman bizim kişisel verilerimizi samsung neden topladı. ben neden güvenerek bilgilerimi size verdim. siz neden şahsi telefon numaranızdan arıyorsunuz ben size nasıl güveneceğim samsung genel müdürlüğü böyl mi temsil ediyorsunuz. ve hiç bir mail gelmeyecek, indirim tanımlanmayacak hediye verilmeyecek ise neden form doldurttunuz dedim. sitem ettim " sessizce telefon kapandı. Kendisi ve verdiğiniz hizmet hakkında şikayetçiyim. Beni neden umutlandırdınız?
Ayrıca “Genel müdürlük” adına aradığını söyleyen kişinin kurumsal bir hat yerine cep telefonu ile iletişime geçmesi, bu durumun güven zedeleyici olması
Samsung gibi global ve kurumsal bir markanın bu derece düzensiz ve güven vermeyen bir iletişim süreci yürütmesi açıkçası hayal kırıklığı yaratmıştır. Tarafıma ulaşan kişinin konu hakkında bilgisiz olması ve tatmin edici bir açıklama sunamaması, Söz konusu kampanyanın bu kadar yıldır samsung kullanan müşteriye tanımlanmaması güven kırıcıdır.
Yakıştıramadım, lakaytlıktır bu, her yerde yazacağım!
Gereğini bilgilerinize sunarım.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-17-2026 10:45 AM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink