Original topic:

Çeviride dil sorunu

(Topic created on: 07-13-2024 01:38 PM)
679 Views
teacher123
Active Level 1
Options
Galaxy S
Merhaba arkadaşlar. Güncelleme öncesinde klavyedeki translate desteğini çok güzel kullanırken ai güncelleme sonrasında çeviri desteğini kullanamaz oldum. Dil seçeneklerinde Türkçe yok. Siz bu sorunu nasıl çözdünüz. 
6 Comments
Galaxy S
Galaxy AI'ya Türkçe dil desteği Ekim ayında gelecektir. Sorunun çözümünü bilmiyorum fakat muhtemelen Türkçe dil desteği olmadığı için böyle olacağını düşünüyorum.
teacher123
Active Level 1
Galaxy S
Ekim ayında geleceğini nasıl tahmin ettiniz. Bu durum çok saçma gerçekten. Önceden kullandığımız desteği şimdi kullanamıyoruz. Nasıl güncelleme anlamadım. Ne işime yaradı bu güncelleme
0 Likes
Galaxy S
Galaxy AI'ya Türkçe dil desteğinin Ekim ayında geleceği yönünde forumda bir kaç söylem var. Doğru olduğunu düşünüyorum çünkü Samsung, Galaxy AI'ya Türkçe dil desteğinin geleceğini açıkladı.
teacher123
Active Level 1
Galaxy S
Teşekkür ederim cevabınız için. Umarım söylediğiniz şekilde olur 👍
0 Likes
Galaxy S
Rica ederim, umarım biz de bu şekilde bekliyoruz.
0 Likes
teacher123
Active Level 1
Galaxy S
Galiba sorunu çözdüm. Çevirici kısmında samsung klavye yerine google klavyeyi seçince translate i kullanabiliyorum. Fakat bunun için internet gerekli. Ancak çevrim içi durumda kullandırtıyor. Diğer türlü ç. İçi iken de kullanamıyorduk. Bu sorun kısmen çözülmüş oldu.
0 Likes