cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Çöp Kutusu isim değişikliği talebi

(Topic created on: 07-19-2023 10:41 PM)
Emmi_S22Plus
Active Level 9
Options
Galaxy S

biliyorsunuz önümüzdeki yakın süreç içerisinde bir çok Samsung modeline IU 6.0 güncellemesi gelecek. 

benim de bu güncellemede değiştirilmesini arzu ettiğim bir hususta forumdan takip ettiğim kadarıyla konulara hakim, bilgili ve aynı zamanda çok saygılı bir arkadaş olan ve şahsen kendisinin moderatör olduğunu düşündüğüm Alfatürk arkadaştan Samsung'a iletmesi için PM den özel bir ricam olmuştu, sağolsun kendisi hemen ilgilendi ve talebimi ilgili yerlere iletti bana da geri dönüş yaptı.

bu talebimi unutulma ihtimaline karşı bir kez de burada yeni konu başlığı ile moderatör arkadaşlara belirterek ilgilenmelerini önemle rica ediyorum. 

arkadaşlar,Çöp kutusu ismi bana çok çirkin ve nahoş geliyor. yaşım 58, bu yaşa kadar bir çok insan gibi bende değer verdiğim bir çok yakınımı ve arkadaşımı kaybettim. 
ara sıra albümleri karıştırıp hatıralara bakarken değer verdiğimiz insanların farklı albümlerde aynı fotoğrafından bazen bir kaç tane olduğunu yada birkaç kopyası olduğunu f.ark ediyorum.

malumunuz üzere telefon hafızasını temizlemek ve aradığımız fotolara daha çabuk ulaşabilmek için fotoları tarayıp ayıklama yaptığımızda o değer verdiğimiz kişinin fotoğrafının üstündeÇöp Kutusu yazması beni aşırı derecede rahatsız ediyor ve o insanlara karşı saygısızlık ve terbiyesizlik yapmış hissiyatını uyandırıyor. 

Talebim şu; uygulama adının Çöp kutusu yerine, "Son Silinenler veya "Geri dönüşüm kutusu" olarak değiştirilmesi. Ki, gördüğüm kadarıyla da bir çok markada böyle adlandırılmış.

umarım bu talebim Samsung yazılımcıları tarafından dikkate alınır ve önümüzdeki güncelleme ile düzeltilir.
Saygılarımla,
5 Comments
Emmi_S22Plus
Active Level 9
Galaxy S
biliyorsunuz önümüzdeki yakın süreç içerisinde bir çok Samsung modeline IU 6.0 güncellemesi gelecek. 

benim de bu güncellemede değiştirilmesini arzu ettiğim bir hususta forumdan takip ettiğim kadarıyla konulara hakim, bilgili ve aynı zamanda çok saygılı bir arkadaş olan ve şahsen kendisinin moderatör olduğunu düşündüğüm Alfatürk arkadaştan Samsung'a iletmesi için PM den özel bir ricam olmuştu, sağolsun kendisi hemen ilgilendi ve talebimi ilgili yerlere iletti bana da geri dönüş yaptı.

bu talebimi unutulma ihtimaline karşı bir kez de burada yeni konu başlığı ile moderatör arkadaşlara belirterek ilgilenmelerini önemle rica ediyorum. 

arkadaşlar, Çöp kutusu ismi bana çok çirkin ve nahoş geliyor. yaşım 58, bu yaşa kadar bir çok insan gibi bende değer verdiğim bir çok yakınımı ve arkadaşımı kaybettim. 
ara sıra albümleri karıştırıp hatıralara bakarken değer verdiğimiz insanların farklı albümlerde aynı fotoğrafından bazen bir kaç tane olduğunu yada birkaç kopyası olduğunu **bleep** ediyorum.

malumunuz üzere telefon hafızasını temizlemek ve aradığımız fotolara daha çabuk ulaşabilmek için fotoları tarayıp ayıklama yaptığımızda o değer verdiğimiz kişinin fotoğrafının üstünde Çöp Kutusu yazması beni aşırı derecede rahatsız ediyor ve o insanlara karşı saygısızlık ve terbiyesizlik yapmış hissiyatını uyandırıyor. 

Talebim şu; uygulamanın adının Çöp kutusu yerine, adının "Son Silinenler veya "Geri dönüşüm kutusu" olarak değiştirilmesi. Ki, gördüğüm kadarıyla da bir çok markada böyle adlandırılmış.

umarım bu talebim Samsung yazılımcıları tarafından dikkate alınır ve önümüzdeki güncelleme ile düzeltilir.
Saygılarımla,
kurstburak09
Active Level 5
Galaxy S
Şu bildirim paneli ekran kilitli olduğunda inmesin keşke bunu yapsalar ya en büyük şikayetim bu iphonde kilitleniyordu maalesef Samsung da yok
OğuzMumci
Expert Level 3
Galaxy S
Merhaba kardeşim,

Bu isteğinizi buraya yazdınız fakat hata raporu şeklinde hata olmasa bile yazıp göndermeniz direkt ulaşmak istediğiniz yere ulaştıracaktır.

Teşekkürler.
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Merhaba kardeşim,

Ben gereken yerlere iletimi yaptım kardeşim inşallah istediğin yapılır.

Düşüncen doğru oluyor
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Emmi_S22Plus,

Forum içerisine yazmış olduğunuz tüm talepler, ilgili birimlerimizle paylaşılmakta. Bize iletmiş olduğunuz, bu değerli görüş ve önerileriniz de yetkili birimlerimiz ile paylaşılmıştır.

Teşekkürler.
MOD​