cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

telefoto kamera sorunu

(Topic created on: 01-12-2021 10:53 PM)
476 Views
alırızabey
Active Level 1
Options
Galaxy Note

Note 10 lite telefonumda arka kameralardan flaş ın  altındaki kameram çalışmıyor ya da bir tür yapay zeka kullanmıyor. Kamerayı parmağımla kapatıyorum  ve sıra sıra bütün modlari  açıyorum  zoom  yapıyorum video ya geçiyorum fakat hepsinde görüntü var. Ana kamera veya genis acılı kamera dan alıyor görüntüyü. Ama hiç bir şekilde siyah ekran almıyorum. Dediğim  gibi ya kameram çalışmıyor ya da farklı bir durum var 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy Note
Merhaba kardeşim

Canlı odak için kullanıyor kardeşim kamerada fotoğraf çekseniz daha eliniz gözükmeyecktir

En alttaki kamera ise telefoto dur yani 2x optik zoom dur ama maalesef elinizi koysanız dahi gözükmüyor yazılımsal olarak çalışıyor

View solution in context

12 Comments
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy Note
Merhaba kardeşim

Canlı odak için kullanıyor kardeşim kamerada fotoğraf çekseniz daha eliniz gözükmeyecktir

En alttaki kamera ise telefoto dur yani 2x optik zoom dur ama maalesef elinizi koysanız dahi gözükmüyor yazılımsal olarak çalışıyor
alırızabey
Active Level 1
Galaxy Note
tam anlayamadım hocam ?
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy Note
kardeşim kısacası kameran bozuk değil
başka türlü nasıl anlatabilirim 🤔
alırızabey
Active Level 1
Galaxy Note
bozuk değil farkındayım ama hiç bir işlevi olmayan kamera neden var onu söylemek istedim baya araştırdım hiç bir vasfı yok.
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy Note
yazılımsal olarak çalışıyor ana kamera ile birlikte kardeşim
alırızabey
Active Level 1
Galaxy Note
telefoto dan faydalanamıyorum işte elimle kapatıyorum zoom vs. yapıyorum ama nafile görüntü veriyor. siyah ekran vermesi lazım bence. zoom yapıp öyle de kapatıyorum hic oralı değil
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy Note
kardeşim Ana kameraya aç elin ile kapat sonra geniş açıya geç sonra 2x optik olana geç kapalı olucak lütfen denermisin

Ama ana kamerayı hiç açma kapalı dursun
alırızabey
Active Level 1
Galaxy Note
Hocam kamerayı açtım otomatik ana kamera başladı. elimle kapattım ekran siyah doğal olarak. genis acıya geçtim görüntü var. 2x olana geçtim yine siyah ekran.
0 Likes
alırızabey
Active Level 1
Galaxy Note
(ana kamerayı kapatıyorum elimle bu arada)