Original topic:

😰telefonum ısındı

(Topic created on: 08-14-2025 12:54 PM)
529 Views
meriçsamsungA82018
Active Level 3
Options
Galaxy Note

Telefonumu 52 dakika güneş te kaldı ne yapmalıyım

27 Comments
MuratTevfik
Active Level 10
Galaxy Note
Yapma bak soğutma kısmı basınçla çalışır içinde sıvı var çöp edersin basıncı bozulur benim s24 fe de şu an ağır yükteki sıcaklığın daha üstünü boştayken görüyor
0 Likes
gjhjhkj
Active Level 5
Galaxy Note
Kankam batarya patlayabilir seevise ver
0 Likes
gjhjhkj
Active Level 5
Galaxy Note
Bu konular şakaya gelmez batarya patlar elin yanar
0 Likes
MuratTevfik
Active Level 10
Galaxy Note
Brn benim s24 fe nin altına 40 50 derece iken buz koydum altına şimdi boşta 43 45 derece eskiden boşta 26 30 du vr şimdi soğutuyor da adam akıllı cihazın soğutması çöp olur kendi haline bırakın klimaya bile tutmayın 52 dk güneşte kaldıktan sonra soğuğun her türlüsü cihazın buhar odasını patlatma riski taşıyabilir ve bu da soğutmayı %95 işlevsiz yapar ben bilmeden sıvak çalışırken buz koydum şu an cezasını çekiyorum
0 Likes
sddy
Active Level 4
Galaxy Note
Ben çok ısınınca buz dolabına koyuyorum yanlış mıymış 😔
MuratTevfik
Active Level 10
Galaxy Note
Evet ben ani soğuttu altına buz koydum dex modunda oh ne güzel soğuk dedim ama her geçen gün cihazın boştaki sıcaklığı arttı ve şimdi ilk halinin ağır yükteki sıcaklığı ani soğuttuktan sonraki cihazın yüksüz boştaki halinden daha düşük şu an boşta 43 45 derece eskiden ağır yükte 41 dereceyi 1 saatin sonunda görürdü ve 2 dk dede kullanmamış gibi buz gibi olurdu bırakınca ama şimdi cihaz boşta iken 43 45 eskiden boşta iken 26 30 derece idi sakın yapmayın ben 1 defa yaptım sadece sıcakken azıcık klimaya tutmak bile buhar odasının basıncını bozup çöp etmeye yeter
0 Likes
sddy
Active Level 4
Galaxy Note
Ben o kadar detaylarını bilmiyorum ama zaten hiçbir zaman kendiliğinden soğutamıyordu modeli eski kaldığından mı bilmem 2021 model a52 ama bundan sonra koymamaya dikkat edicem bazen aşşırı patlıcak gibi oluyo dokunamıyorum bile o beni çok geriyo
0 Likes
Samsuņg
Active Level 10
Galaxy Note
Soğuk suya sok 1 saat
0 Likes