cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

note10 +

(Topic created on: 02-17-2020 11:50 AM)
487 Views
cifcimetin
Active Level 5
Options
Galaxy Note

image

Telefonumda ana ekrandan sayfalar arası geçiş yaparken sol üst köşede böyle bi leke çıkıyor neden böyle olur sizce ?? @samsung

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000004
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba cifcimetin,

Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Bu durum için cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz. İşlem için cihazın dahili h​afızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosya​larınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra; Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz. Yedekleme ve sıfırlama işlemini denemenize rağmen aynı durum devam ediyorsa, cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Bilgileri yedeklemenin iki yolu vardır;
1. Ayarlar > Hesaplar ve Yedekleme > Samsung Cloud > Bu Telefonu Yedekle bölümüne bastığınızda, Samsung bulut hesabınıza verileriniz yedeklenmiş olacaktır.
2. Aşağıdaki link üzerinden bilgisayarınıza, Samsung Smart Switch programını indirerek, data kablosu ile verilerinizi, bilgisayarınıza yedek alabilirsiniz.

target=_blankhttps://www.samsung.com/tr/support/smart-switch/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

10 Comments
rcparda
Active Level 7
Galaxy Note
yazılımsal sanırım ekranda bişey olsa ss de çıkmazdı. çok basit ve temel olacak ama sıfırlamayı denediniz mi
0 Likes
cifcimetin
Active Level 5
Galaxy Note
hayır sıfırlamayı denemedim serviste sıfırlayın diyo düzelmezse servise gönderin diyo
0 Likes
Jubei
Active Level 10
Galaxy Note
Merhaba.
Beyaz bir duvar kağıdı, ve diğer renkli duvar kağıtları ile test edebilir misiniz, ayrıca Telefon - Klavye - *#0*# - Red, Black, Green, Blue renklerini test edebilirsiniz, her hangi sorun varsa bu ana renklerde belli olacaktır.
0 Likes
cifcimetin
Active Level 5
Galaxy Note
denedim ana renklerde hiç bir sıkıntı yok
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy Note
Geçen yine bir arkadaşımız atmıştı. Onunki de pembe duvar kağıdı üzerinde pembe bir çizgiydi.
cifcimetin
Active Level 5
Galaxy Note
Çok can sıkıcı
0 Likes
Galaxy Note
klasik; telefonu yedekle sıfırla düzelmezse gönder servise n'apılabilir ki başka
0 Likes
Solution
User0000004
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba cifcimetin,

Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Bu durum için cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz. İşlem için cihazın dahili h​afızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosya​larınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra; Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz. Yedekleme ve sıfırlama işlemini denemenize rağmen aynı durum devam ediyorsa, cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Bilgileri yedeklemenin iki yolu vardır;
1. Ayarlar > Hesaplar ve Yedekleme > Samsung Cloud > Bu Telefonu Yedekle bölümüne bastığınızda, Samsung bulut hesabınıza verileriniz yedeklenmiş olacaktır.
2. Aşağıdaki link üzerinden bilgisayarınıza, Samsung Smart Switch programını indirerek, data kablosu ile verilerinizi, bilgisayarınıza yedek alabilirsiniz.

target=_blankhttps://www.samsung.com/tr/support/smart-switch/

Teşekkürler.
MOD

cifcimetin
Active Level 5
Galaxy Note
sıfırladım hata düzeldi fakat yüklü olan uygulamaları geri yüklediğim zaman tekrar geri geldi hata
0 Likes