Resolved! Solved

Original topic:

note 9 4.5 g sorunu yalnız türkcell hatta mı yaşanıyor...

(Topic created on: 01-30-2020 07:24 AM)
1376 Views
eraynas
Active Level 3
Options
Galaxy Note

Arkadaşlar note 9 cihaz kullanıp 4.5 g sorunu yaşan varmı ( 4.5 g ye bağlı olmasına rağmen internete girememe ) varsa kullandığı hat türkcell mi .. sorunu yaşayanların ortak noktası türkcell gibi görünüyor... ??? 

Sorunun geçici çözümü cihazı uçak moduna alıp geri açmak ... !!!  Samsung ile turkcell ile defalarca görüşmeme rağmen sonuç alamadım ... :::@

Resolved!
eraynas
Active Level 3
Galaxy Note
yalnız son güncellemeden önce bu sorun vardı ben güncelleme ile düzelir diye düşündüm .. ama aynı bi düzelme olmadı.. 😞 sizin hattınız turkcell mi
0 Likes
HATİCEÇUHA
Active Level 9
Galaxy Note
Aktif Hattım türkcell değil farklı abone fakat türkcell de de aynı sorun yaşandığını öğrendim. Türkcell hattımla da test ettiğim de.
0 Likes
eraynas
Active Level 3
Galaxy Note
ben zaten turkcell de yaşıyorum şuan kullandığım hat türkcell..
0 Likes
BaranK
Active Level 4
Galaxy Note
note 10 plus kullanıcısiyım. Benzer problem ile ilgili olarak samsung musteri hizmetlerini aradiğimda, telefonu fabrika ayarlarına döndürmemi düzelmez ise servise göndermemi tavsiye etti. Açıkcası 2 aylık cihazımı servise gönderme taraftarı olmadığım için, bağlantı ayarlarını sıfırlardım. Şu an için takipteyim
eraynas
Active Level 3
Galaxy Note
yok artık. yemin ederim telefondan soğuyacam az kaldı severek kullanıyorum... hangi hattı kullanıyorsun ??
0 Likes
BaranK
Active Level 4
Galaxy Note
turkcell
0 Likes
eraynas
Active Level 3
Galaxy Note
çıkamadım bu işin içinden :smiling-face:
0 Likes
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba eraynas,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Şebeke sorunu yaşıyor olabilirsiniz. Bunun için bulunduğunuz konumda operatörün verdiği sinyal kalitesini alabilmek için;"Ayarlar > Bağlantılar > Mobil ağlar > Şebeke modu > LTE / 3G / 2G (otomatik bağlantı)" seçilmelidir.

Sorunun devamı halinde farklı operatöre ait sim kartı ile sinyal kontrolünü yapmanızı öneririz. Sorun tekrarlanıyorsa işlem için cihazın dahili h​afızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosya​larınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra "Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla" diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz.

Sorun hala devam ediyorsa lütfen en yakın Samsung servis merkezini ziyaret edin.
Servis iletişim bilgilerine link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes
olcay007
Active Level 3
Galaxy Note
sorun devam ediyor bence güncelleme çıkartın, herkes aynı sorunu yaşıyor
0 Likes
olcay007
Active Level 3
Galaxy Note
Bu sorun önceden yoktu 3 4 aydır var ve baya bunalttı şebeke 2 g 3g ye düşüp tekrar 4.5 g olunca internet çalışmıyor uçak modu yapınca düzeliyor yazıyoruz cevap yok