Resolved! Solved

Original topic:

note 9 4.5 g sorunu yalnız türkcell hatta mı yaşanıyor...

(Topic created on: 01-30-2020 07:24 AM)
1426 Views
eraynas
Active Level 3
Options
Galaxy Note

Arkadaşlar note 9 cihaz kullanıp 4.5 g sorunu yaşan varmı ( 4.5 g ye bağlı olmasına rağmen internete girememe ) varsa kullandığı hat türkcell mi .. sorunu yaşayanların ortak noktası türkcell gibi görünüyor... ??? 

Sorunun geçici çözümü cihazı uçak moduna alıp geri açmak ... !!!  Samsung ile turkcell ile defalarca görüşmeme rağmen sonuç alamadım ... :::@

Resolved!
eraynas
Active Level 3
Galaxy Note
birebir aynı sorunu yaşıyorum... sizinde hat turkcell mi. ???
olcay007
Active Level 3
Galaxy Note
aynen türkcell bununla ilgili destek istedim sıfırla filan diyorlar olmuyor anlatamıyorum
eraynas
Active Level 3
Galaxy Note
aynı şekilde ağ ayarlarını sıfırla ertesi gün aynı durum...
olcay007
Active Level 3
Galaxy Note
bazen şebeke gitmiş geri gelmiş 4.5 g olmuş sonra bir intenette geziyim diyorsun net yok uçak modu yap aç bi bakıyorsun bir dünya bildirim böyle bir saçmalık var mı
0 Likes
BaranK
Active Level 4
Galaxy Note
az önce bir daha yaptı. smart servis e gideceğim durumu buradan haber ederim
eraynas
Active Level 3
Galaxy Note
merakla bekliyoruz sonucu çok kişi var aynı durumda... bana en yakın servis te adanada uğraştırıcı olacak ama bakalım...
0 Likes
BaranK
Active Level 4
Galaxy Note
Arkadaşlar Samsung servis teyim. Dediklerine göre Android 10 ile birlikte yaşanan bir sıkıntıymış ve Turkcell hat sahiplerinin yaşadığı bir sıkıntıymış. Servis yetkilisi bende de aynı sıkıntı var ve gıncelleme bekliyorum dedi. Denilene göre Kore ile Turkcell çözmeye çalışıyormuş. Anladığım kadarıyla beklemekten başka çare yok. Turkcell dışında bu problemi yaşayan var mı? Bir de problemin Izmir ve çevresi kaynaklı olduğu söyleniyor
eraynas
Active Level 3
Galaxy Note
ben son güncellemeden önce de yaşıyordum hatta bu güncellemeyle düzeleceğini düşündüğüm için sabrettim fakat değişiklik olmayınca artık üstünde duruyorum.. ben bu sorunun aynısı adanada yaşayan biri de biliyorum hatta serviste uzun uğraşı sonucu cihazı değiştirmiş note 10 vermişler ... ben iskenderundayım aynı şeyi yaşıyorum lokasyon ile alakası olduğunu düşünmüyorum.
0 Likes
BaranK
Active Level 4
Galaxy Note
az once Turkceli aradım. Samsung ve Turkcel arasında böyle bir çalışma söz konusu mu? veya bu şekilde açılmış arıza kaydı var mı ?diye sordum. Böyle birşey olmadığını söylediler. Iphone almayıp note serisine bir şans daha verdiğime pişman edecekler sanırım
eraynas
Active Level 3
Galaxy Note
aynı düşünceleri paylaşıyoruz diyebilirim...