- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
09-26-2021
08:24 PM
(Last edited
09-26-2021
08:25 PM
by
Çoruh
) in
note 20 ultra cihazım masamda dururken tuş kilidini açmak için tuşa bastığımda cihazın ekranında hiçbir tepki olmadığını ve görüntü gelmediğini gördüm. kapatıp açmaya çalıştığımda cihaz titreşim veriyor ama hiçbir şekilde görüntü gelmiyor. bilgisayara bağlama ve şarja bağlama denemelerimde sonuç vermedi ve telefonu servise bırakmak zorunda kaldım. ayrıca cihaz zoom tarzı uygulamalarda fazlaca ısınmakta. geçen bir toplantı esnasında cihaz ısındı uyarısı vererek zoom uygulamasını kapattı ve bir daha uygulamayı açmadı. bu nedenle toplantının ortasında toplantı dışı kaldım.
Solved! Go to Solution.
- Tags:
- siyah ekran
- ısınma
1 Solution
Accepted Solutions

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-27-2021 02:08 AM in
Galaxy NoteMerhaba EdipAvşar,
Yaşamış olduğunuz sorun için üzgün olduğumuzu iletmek isteriz. Cihazınızı, Yetkili Servisimize emanet ettiyseniz en kısa zamanda sorununuz çözülerek geri teslimi gerçekleştirilecektir. Tüm talepleriniz için 444 77 11 numaralı çağrı merkezimizden de destek alabilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-26-2021 08:36 PM in
Galaxy Note- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-26-2021 09:14 PM in
Galaxy Note- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-26-2021 10:11 PM in
Galaxy Noteİkinci adımda Boot menüsünden uygulamaları optimize etmektir.
Isınma sorununa gelince Exynos işlemciler ne kadar çöp olduklarını herkese kanıtladı ve kanıtlamaya devam ediyor. Sadece siz değil neredeyse bütün kullanıcılar sorunlarının çözülmesi için güncelleme bekliyor.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-26-2021 11:23 PM in
Galaxy Noteproblem cihazın kapanması değil de aniden ekranın kararması. cihaz arka planda çalışıyor tahminim ama ekran karardığı ve hiç tepki vermediği için herhangi bir işlem yapılamıyor.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-26-2021 11:47 PM in
Galaxy Note- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-26-2021 11:49 PM in
Galaxy Notecuma günü kargoladım, yarın servisin inceleyip aramasını bekliyorum. nette biraz baktım. şikayet varda benzer şikayetler var. ekran değişimden bahsediliyor.

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-27-2021 02:08 AM in
Galaxy NoteMerhaba EdipAvşar,
Yaşamış olduğunuz sorun için üzgün olduğumuzu iletmek isteriz. Cihazınızı, Yetkili Servisimize emanet ettiyseniz en kısa zamanda sorununuz çözülerek geri teslimi gerçekleştirilecektir. Tüm talepleriniz için 444 77 11 numaralı çağrı merkezimizden de destek alabilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD