cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

note 10 plus flaş sorunu

(Topic created on: 02-24-2021 11:16 AM)
498 Views
MŞS
Active Level 2
Options
Galaxy Note

Sayın samsung moderatörü lacivert

Lütfen belirtmiş olduğum sorunu okuyarak cevap veriniz(!)

sanırım yorumları kapattınız kapattığınız için oradan yazamadım 

Note 10 plus karanlık ortamda fotoğraf çekerken ekranın belli bir yerine dokununca flaş açarak çekeceğim yeri göstermiyor sadece çekerken flaş açıyor. Bu durumda da karanlıkta gelişi güzel resim çekiliyor (gece modada aynı) zifiri karanlıkta flaş açık konumdayken önce ekrana dokunursan flaş kısa bir süreliğine yanar çekeceğin yeri görür ayarlar sonra resim çekersin mantıken böyle olmalı bu durum bir sorun değil midir? Bana lütfen bu konu ile alakalı dönüş yapınız 

Bu konuda yapılabilecek bir şey varsa yardımlarınızı rica ederim 

Birde note 5 öncesinde kamera açıkken flaşın sürekli açık kalması sağlanabiliyordu derken 
fener açıkken kameraya girdiğinizde flaş kapanmıyordu benim gibi sürekli karanlıkta resim çeken kullanıcılar için kullanışlı bir özellik olduğunu belirtmiştim(!)

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Tosunpaşa
Active Level 10
Galaxy Note
Sürekli ışık yok ama senin sorduğun diğer soru da ise, kamera çekerken öncesinde ekrana dokunup ortamı 1 sn aydınlatıp sonra resim çekmeyi diyosan o özellik And 11 ile kalkı. görüş öneri olarak iletebilirsin.

View solution in context

Solution
User0000002
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba MŞS,

Ben Lacivert, Samsung Forum moderatörüyüm. İletmiş olduğunuz durumu ve talebinizi çok iyi anlıyoruz ve bu konuda ilgili birimlerimizi bilgilendirdiğimizi ayrıca belirtmek isteriz.

Fotoğraf çekim işlemi sağlamadan, ekrana dokunarak ortamı aydınlatan flaş özelliği, yazılımsal konsepti olarak cihazınızda bulunmamaktadır. Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler.

Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekteyiz ve ilgili birimlere iletiyoruz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

MOD

View solution in context

9 Comments
32HBasedClap
Active Level 3
Galaxy Note
A10s bende de aynısı oluyor
Tosunpaşa
Active Level 10
Galaxy Note
J7 prime kullanıyordum eskiden onda bile yoktu. 3 farklı Samsung telefon aldım yazılım sürümleri 8/9/10 olan onlarda da yoktu. Yazılım konseptleri böyle demek ki ama önceki postta yanıt olarak bu durumu talep olarak iletileceği yazılmış.
MŞS
Active Level 2
Galaxy Note
önceki postta flaş sürekli açık kalmadığı belirtilmiş ben sürekli açık kalmasını değil resim çekerken neden ekrana dokunduğumuz da anlıkk olarak yanmadığını sormuştum bu durum gerçekten çok can sıkıcı

Resim çekiyorsunuz ama görmeden :)

benim kullandığım note serilerinde bu durum önceden mevcuttu ilginç ne düşünülerek bu duruma getirildi acaba
Solution
Tosunpaşa
Active Level 10
Galaxy Note
Sürekli ışık yok ama senin sorduğun diğer soru da ise, kamera çekerken öncesinde ekrana dokunup ortamı 1 sn aydınlatıp sonra resim çekmeyi diyosan o özellik And 11 ile kalkı. görüş öneri olarak iletebilirsin.
MŞS
Active Level 2
Galaxy Note
Android 10 da da yoktu maalesef bilgilendirmeniz için teşekkür ederim

Limoncelloo
Active Level 9
Galaxy Note

özellik var tabi ki çok bilmeden emin konuşmayın yanlış bilgi veriyorsunuz. And. 10 kullanıyorum var.

MŞS
Active Level 2
Galaxy Note
note 10 plus mu kullanıyorsunuz bende maalesef olmuyor tosunpaşa kullanıcı arkadaşımız Android 11 ile kaldırıldığını yazmış

yalnız bende android 10 ve 11 de de maalesef olmuyor bilmeden konuşmuyorum sadece ben yaşadığımı yazdım ve Android ile alakalı olduğunu belirtmedim
TansuYaman
Active Level 8
Galaxy Note

Var özellik benm telefon android 10 

Kardeş 

Solution
User0000002
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba MŞS,

Ben Lacivert, Samsung Forum moderatörüyüm. İletmiş olduğunuz durumu ve talebinizi çok iyi anlıyoruz ve bu konuda ilgili birimlerimizi bilgilendirdiğimizi ayrıca belirtmek isteriz.

Fotoğraf çekim işlemi sağlamadan, ekrana dokunarak ortamı aydınlatan flaş özelliği, yazılımsal konsepti olarak cihazınızda bulunmamaktadır. Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler.

Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekteyiz ve ilgili birimlere iletiyoruz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

MOD