cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Wifi bağlantı sorunu

(Topic created on: 02-21-2022 08:44 AM)
258 Views
Yiğitkl
Active Level 1
Options
Galaxy Note

Son güncellemeler den sonra telefonda wifi ye bağlanma problemi yaşıyorum evdekilerin hepsi iphone kullanıyor ben hariç onlarda bir problem yokken bende bu problem var sonra birde kasmaya başlıyor kendini kapatıp açıyor telefon samsung note 10 lite 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy Note
Merhaba
Verilerinizi yedekleyip cihazınızı sıfırlamanız öneriyorum şu işlemleri yaparak cihaz sıfırlanabilir uygulamalar ekranına Gelin ayarlar uygulamasını bulunan tıklayıp girin genel yönetim yazı seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisinden sıfırla yazı seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisinden fabrika ayarlarına sıfırla yazı seçeneğine tıklayın oradaki sayfadaki gerekli adımları uygulayarak sıfırlama işlemini başlatın onaylayın Eğer cihazınızı sıfırladıktan sonra sorun halen devam ederse bu seferde garanti belgesi ile birlikte cihazın Samsung yetkili servis merkezine teslim etmeniz gerekir

View solution in context

2 Comments
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy Note
Merhaba
Verilerinizi yedekleyip cihazınızı sıfırlamanız öneriyorum şu işlemleri yaparak cihaz sıfırlanabilir uygulamalar ekranına Gelin ayarlar uygulamasını bulunan tıklayıp girin genel yönetim yazı seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisinden sıfırla yazı seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisinden fabrika ayarlarına sıfırla yazı seçeneğine tıklayın oradaki sayfadaki gerekli adımları uygulayarak sıfırlama işlemini başlatın onaylayın Eğer cihazınızı sıfırladıktan sonra sorun halen devam ederse bu seferde garanti belgesi ile birlikte cihazın Samsung yetkili servis merkezine teslim etmeniz gerekir
Yiğitkl
Active Level 1
Galaxy Note
Sıfırladım telefonu fakat işe yaramıyor maalesef