- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
02-21-2022
08:44 AM
(Last edited
02-21-2022
08:56 AM
by
Manavgat
) in
Son güncellemeler den sonra telefonda wifi ye bağlanma problemi yaşıyorum evdekilerin hepsi iphone kullanıyor ben hariç onlarda bir problem yokken bende bu problem var sonra birde kasmaya başlıyor kendini kapatıp açıyor telefon samsung note 10 lite
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-21-2022 09:18 AM in
Galaxy NoteVerilerinizi yedekleyip cihazınızı sıfırlamanız öneriyorum şu işlemleri yaparak cihaz sıfırlanabilir uygulamalar ekranına Gelin ayarlar uygulamasını bulunan tıklayıp girin genel yönetim yazı seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisinden sıfırla yazı seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisinden fabrika ayarlarına sıfırla yazı seçeneğine tıklayın oradaki sayfadaki gerekli adımları uygulayarak sıfırlama işlemini başlatın onaylayın Eğer cihazınızı sıfırladıktan sonra sorun halen devam ederse bu seferde garanti belgesi ile birlikte cihazın Samsung yetkili servis merkezine teslim etmeniz gerekir

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-21-2022 09:18 AM in
Galaxy NoteVerilerinizi yedekleyip cihazınızı sıfırlamanız öneriyorum şu işlemleri yaparak cihaz sıfırlanabilir uygulamalar ekranına Gelin ayarlar uygulamasını bulunan tıklayıp girin genel yönetim yazı seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisinden sıfırla yazı seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisinden fabrika ayarlarına sıfırla yazı seçeneğine tıklayın oradaki sayfadaki gerekli adımları uygulayarak sıfırlama işlemini başlatın onaylayın Eğer cihazınızı sıfırladıktan sonra sorun halen devam ederse bu seferde garanti belgesi ile birlikte cihazın Samsung yetkili servis merkezine teslim etmeniz gerekir
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-21-2022 09:35 AM in
Galaxy Note