- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
12-24-2020 04:18 AM (Last edited 12-24-2020 07:28 AM ) in
Galaxy NoteKlavyede emojilerin arama kısmı Türkçe'yi desteklemiyor. İngilizcesini giriyorum, Türkçe'ye ayarlandığı için arama yapılmıyor, ek olarak sesli girişte de maalesef Türkçe mevcut değil. Bunların eklenmesini talep ediyorum. Gerçekten önemli özellikler. Teşekkürler :)
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-24-2020 09:52 AM (Last edited 12-24-2020 09:53 AM ) in
Galaxy NoteMerhaba yakozam,
Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Yorumunuzla, foruma katkı sağladığınız için teşekkürler. Bu gibi taleplerinizi, model kodu belirterek yazmanız durumunda, size daha detaylı yardımcı olabiliriz. Forum içerisine yazmış olduğunuz tüm talepler, ilgili birimlerimizle paylaşılmakta. Bize iletmiş olduğunuz, bu değerli görüş ve önerileriniz de yetkili birimlerimiz ile paylaşılmıştır.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
12-24-2020 09:00 AM in
Galaxy Note- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-24-2020 09:52 AM (Last edited 12-24-2020 09:53 AM ) in
Galaxy NoteMerhaba yakozam,
Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Yorumunuzla, foruma katkı sağladığınız için teşekkürler. Bu gibi taleplerinizi, model kodu belirterek yazmanız durumunda, size daha detaylı yardımcı olabiliriz. Forum içerisine yazmış olduğunuz tüm talepler, ilgili birimlerimizle paylaşılmakta. Bize iletmiş olduğunuz, bu değerli görüş ve önerileriniz de yetkili birimlerimiz ile paylaşılmıştır.
Teşekkürler.
MOD