cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Sansung iPhone gibi Telefonu Yavaşlatma Politikası Uyguluyor mu?

(Topic created on: 11-27-2024 11:31 PM)
238 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy Note

Değerli arkadaşlar S23 ultra Cihaz Kullanıyorum Fakat Bana Cihaz Biraz Yavaşladı Gibi Geliyor. Acaba Samsung İPhone Gibi Yeni Çıkan Bir Cihaz Olduğunda Telefonu Yavaşlatma Politikası Uyguluyor mu sizlerinde Telefonlarında Bir Yavaşlama Söz Konusumu İnternette Araştırma Yaptım en İyi cevabı Kullanıcı Yorumları İle alacağımı anladim Cevaplarınızı Bekliyorum 

3 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Siberizm
Active Level 6
Galaxy Note
Elbette uyguluyor. Bunu her firma yapıyor.

View solution in context

0 Likes
Solution
Galaxy Note
Benchmark testine sok skoru ben bugün yaptım telefonda 9. Ayım olmasına rağmen ortalama ile aynı skor aldım sende bundan anlıyabilirsin iphonelerda bu skor zamanla düsüyor cunku telefonu yavaşlatıyorlar samaungda böyle bir sey yok gibi gozukuyor

View solution in context

Solution
ozkiyakoz
Active Level 6
Galaxy Note
Daha 2 yıllık bir cihaza bu politikayı uygulamak pek mantıklı gelmiyor bana hala güncel ve çok güçlü bir cihaz

View solution in context

3 Comments
Solution
Siberizm
Active Level 6
Galaxy Note
Elbette uyguluyor. Bunu her firma yapıyor.
0 Likes
Solution
Galaxy Note
Benchmark testine sok skoru ben bugün yaptım telefonda 9. Ayım olmasına rağmen ortalama ile aynı skor aldım sende bundan anlıyabilirsin iphonelerda bu skor zamanla düsüyor cunku telefonu yavaşlatıyorlar samaungda böyle bir sey yok gibi gozukuyor
Solution
ozkiyakoz
Active Level 6
Galaxy Note
Daha 2 yıllık bir cihaza bu politikayı uygulamak pek mantıklı gelmiyor bana hala güncel ve çok güçlü bir cihaz