cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung note 10 lite

(Topic created on: 03-23-2022 04:48 PM)
izmitli41
Beginner Level 2
Options
Galaxy Note

Merhabalar telefonumda 1 ay içerisinde 2 defa tekrarlanan bir hata var yüzde 50 seviyesindeydi komple sarzi bitip kapandı yeniden açtığımda ise sarz yüzde 3 den başladı 

Bir takım uygulamalarda tiktok instagram Facebook asiri kasma yapıyor wormate io diye basit bir oyunu bile oynayamıyorum bazen oyun açmıyor bazen açtığında ise takıla takıla oynuyor ön belleği boşaltıyorum yine durum bu şekilde ne yapmamız gerekiyor 

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Galaxy Note
Piliniz iyi değil ani düşüş olmuş members üzerinden kontrol sağlayınız kötü diyorsa cihazı teknik servise veriniz. Cihaz verilerinizi yedekleme yapmayı unutmayın cihazı fabrika ayarlarına geri dönüş yaparsanız iyi olur .

View solution in context

0 Likes
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy Note
Verilerinizi yedekleyip cihazı fabrika ayarlarına sıfırlayın cihazınızı ayarlar kısmından yazılım güncellemesi kısmından en son yazılımı güncelleyin cihazınızın yazılımı güncel olduğu halinde ve cihazı sıfırlamanız a rağmen Sorun devam ederse garanti belgesi ile birlikte cihazı Samsung yetkili servis merkezine teslim etmeniz gerekir

View solution in context

0 Likes
5 Comments
Jubei
Active Level 10
Galaxy Note
Merhaba.
En kısa sürede yetkili bir Samsung servisine başvurmanız gerekiyor.
0 Likes
Solution
Galaxy Note
Piliniz iyi değil ani düşüş olmuş members üzerinden kontrol sağlayınız kötü diyorsa cihazı teknik servise veriniz. Cihaz verilerinizi yedekleme yapmayı unutmayın cihazı fabrika ayarlarına geri dönüş yaparsanız iyi olur .
0 Likes
EmreS20FE
Active Level 9
Galaxy Note
Bu kontrollü yavaşlatma
0 Likes
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy Note
Verilerinizi yedekleyip cihazı fabrika ayarlarına sıfırlayın cihazınızı ayarlar kısmından yazılım güncellemesi kısmından en son yazılımı güncelleyin cihazınızın yazılımı güncel olduğu halinde ve cihazı sıfırlamanız a rağmen Sorun devam ederse garanti belgesi ile birlikte cihazı Samsung yetkili servis merkezine teslim etmeniz gerekir
0 Likes
Osmanakar
Active Level 6
Galaxy Note
istanbulda yaşadığınızı varsayarak konuşuyorum. hava soğuksa pil iş yapmaz. Metal kasa olduğundan çok hızlı soğuduğundan telefon soğukta pili şarj tutmaz.
0 Likes