cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung Yetkili Servisleri Pişmanlıktır

(Topic created on: 08-20-2022 11:54 PM)
484 Views
Vrlty
Active Level 1
Options
Galaxy Note

Samsung Note10+ telefonumda 29temmuz tarihinde yapılan güncelleme sonrası süper hızlı şarj özelliğinin görünmesine rağmen yavaş şarj etmesi ve kalan süreyi göstermemesi sorunuyla müşteri hizmetlerini aradım. Yapılan görüşmelerde 2 kez uzaktan teknik destek bağlantısı yapıldı. Son erişimde telefonumdaki ısı değerlerinin normal olmadığı bu sebeple bu sorunun meydana geldiği ve yazılım güncellemelerinden sonra bu hataların olabileceği tarafıma bildirildi. Bunun üzerine yapılan uzaktan erişim kontrollerinde bu hatanın tespiti Samsung teknik destek personelleri tarafından yapıldı ve kendileri tarafından Pendik Samsung Smart servise yönlendirildim. Görüşme esnasında bilginin kendileri tarafından aktarılmasını rica etsem de yetkili serviste profesyonel bir ekip olduğunu ve zaten anlayacakları belirtildi. Bu durum üzerinde Kocaeli ilinden kalkıp İstanbul'a gittim. Daha sorun tespiti yapmadan bana danışmadaki arkadaşlar, telefonumun arka cam kısmımda çatlak olduğunu ve hatanın bu sebeple kaynaklandığını söyledi. Bu durumda garanti dışı işlem yapılacağını ve ücret çıkacağını söylediler. (Telefondaki çatlak da sadece arka cam kısımda ve fiziksel hasar ile oluşmamıştır. Çatlak içten başlamıştır. Muhtemelen malzeme hatasıydı. Bu konuda da inceleme talep ettim. Tabi sizin çok profesyonel danışman arkadaşlar hemen tespiti darbe diye yaptı ve garanti dışı olduğunu söylediler. Kaldı ki telefondaki çatlak uzun zamandır var ama şarj sorunum hiç oluşmadı.) Israrla öncelikli olarak sorunun tespit edilmesini, şarj sırasında akım değerlerinin az olduğunu bunu uzaktan erişim teknik destek elemanlarının da onayladığını belirtsem de bilmiş ve kaba tavırlarıyla telefonda hasar varsa onu düzeltmeden hiçbir işlem yapamayacaklarını söylediler. O kadar yol geldikten sonra mecburen kabul ettim. 4 saat sonunda telefonumdaki arka ekranı tamir edip şarj soketinde hata olduğunu söylediler ve benden toplamda 937TL para aldılar. Problemin de giderildiğini belirttiler. Telefonumda hala aynı hatayı almaktayım. Bu nasıl bir teknik servistir? Ne laftan anlıyorlar, ne bilgi ve tecrübeleri var. Yıllardır Samsung kullanıyorum, böyle bir memnuniyetsizlik ilk defa yaşıyorum. Telefonumdaki şarj sorunu gitmediği için 937TL talep edilen paramın iadesini, Kafalarına göre garanti dışı işlem yaptıkları için telefonumun değişimini ve Samsung Pendik yetkili servis ile ilgili şikayet talebi yapmak istiyorum.

Acilen bu konunun çözülmesini rica ederim.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba Vrlty,

Sizlere iletmiş olduğumuz doğrudan mesaj yolu ile iletişim bilgilerinize ulaşamadığımız için sizinle iletişime geçememekteyiz. Size yardımcı olabilmemiz adına, istediğiniz zaman bize aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/email/

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
10 Comments
Bthn_
Active Level 8
Galaxy Note
Telefonu hic sıfırladınız mı çünkü güncellemeden sonra sıfırlamak gerekiyor da
Vrlty
Active Level 1
Galaxy Note
3 defa sıfırlandı telefon, bugün de yetkili servis sıfırladı zaten son olarak.
Bthn_
Active Level 8
Galaxy Note
Tüketici hakem heyeti çok iyi oraya baş vurun bütün sorunlarınız çözülür ama 1 yada 2 ay beklemeniz gerekir ve ilk 2 hafta telefonu sizden alıp incelemeye yolluyorlar
Galaxy Note
Ben basvurali 2 hafta oldu
Galaxy Note
Savunma isteyeli 7 gün oldu
Vrlty
Active Level 1
Galaxy Note
Teşekkür ederim bilgi için. Yarın tekrar iletişime geçeceğim. Sonrasında beklemeden haklarımı arayacağım.
HalidErdoğan
Expert Level 5
Galaxy Note
Kesinlikle tüketici haklarına başvurup şikayet edin. Böyle rezillik olmaz gerçekten.
Anonymous
Not applicable
Galaxy Note
Yazık oldu ya
Galaxy Note
Samsung daha da kötüye gidiyor desenize
0 Likes