cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

OneUI 5.1 güncellemesinden sonra ekran görüntüsü, ve sistem ui çökme sıkıntısı

(Topic created on: 04-10-2023 10:45 PM)
502 Views
MehmetYoshi66
Active Level 3
Options
Galaxy Note

Galaxy Note20 kullanıcısıyım ve 2 ay önce falan 5.1 güncellemesini aldım. Bazen ekran görüntüsü alınca ekran görüntüsü bozuk şekilde kaydediliyor. (örneğin 30 ss alıyorsam, 5'i-10'u bozuk) veya telefonumun kilidini açınca ekran siyah olup 2sn donuyor ve kilit ekranına tekrardan gidiyor ve Sistem Arayüzü yanıt vermiyor diyor.

image

image

image

image

bozuk ekran görüntülerini buraya ekledim, donanımsal sıkıntı mı değil mi bilmiyorum. bu 2 sorun haricinde telefonumda hiç bir sıkıntı sorun yok. telefonumu ara sıra düşürüyorum evet ama bu güncellemeden sonra düşürmeye başlamadım ki bu sorun olsa önceden de olurdu. Valla bilmiyorum çok can sıkıcı bir olay, bunun çözümü veya sebebi nedir? teşekkürler.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy Note
cihazı yedekleyip sıfırlayın eger düzelmezse Detaylı bilgi almak için Samsung Müşteri hizmetlerini arayıp destek alın veya uzaktan erişim talebi oluşturun. 4447711

View solution in context

10 Comments
mehmet537
Active Level 6
Galaxy Note
Yedek alıp sıfırlama yaptınız mı?
Bir deneyin yazılımsal ise düzelme ihtimali olur.
0 Likes
MehmetYoshi66
Active Level 3
Galaxy Note
yanıtınız için teşekkürler, ve hayır telefonu o günden beridir hiç sıfirlamadım ama geceleyin sıfirlamayı planlıyorum. telefonun depolama biriminde sıkıntı varmı onu test etmek için de disk testi yapacağım. öylece yanıt vermem en sağlıklısı olur.
mehmet537
Active Level 6
Galaxy Note
Evet en azından yazılım mi donanım mi öğrenmiş olursunuz bende note 20 ultrada arayüz kasma/donması yaşıyorum 5.1 sonrası bakalım yeni bir güncelleme gelecek mi?
0 Likes
MehmetYoshi66
Active Level 3
Galaxy Note
ya sizinki en azından iyi, ben bazen önemli bı SS alıyorum baktım SS bozulmus şekilde siyah beyaz gözüküyor. ve telefonun kilidini açınca da geri kilit ekranına atıyor çok sinir bozucu bir durum. inşallah güncelleme getirirler bu sorun için
0 Likes
mehmet537
Active Level 6
Galaxy Note
Umarım tüm sorunlar çözülür...
0 Likes
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy Note
cihazı yedekleyip sıfırlayın eger düzelmezse Detaylı bilgi almak için Samsung Müşteri hizmetlerini arayıp destek alın veya uzaktan erişim talebi oluşturun. 4447711
MehmetYoshi66
Active Level 3
Galaxy Note
tamamdır çok teşekkürler
bbezcioglu
Active Level 3
Galaxy Note
Arada kilidi açınca ekranın kararması sorunu Note20 Ultra kullanıcısı olarak bende de var maalesef. Umarım çözülür yakında.
0 Likes
MehmetYoshi66
Active Level 3
Galaxy Note
5.1 güncellemesi cidden sıkıntılı bir güncelleme, acilen bir çözüm gelmesi lazım