Resolved! Solved

Original topic:

One ui7'nin Galaxy note 20 ultra da olması gerek

(Topic created on: 11-01-2025 01:03 PM)
237 Views
byzd
Active Level 3
Options
Galaxy Note

Samsung Galaxy note 20 ultra 2020 piyasasındaki en güçlü telefondu. Ve şu an hâlâ güçlü bir telefon. Exynos990/snapdragon 865 işlemcileri one ui 7 kaldırabilecek kadar güçlü. A07 de bile one ui 8 var. Ama işlemcisi çok güçsüz. Bu olaya bir el atılması gerek

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
axeno
Expert Level 5
Galaxy Note
Dostum çok boş takıntı yaptın. Adamlar güncellemeyi cihazın gücüne değil yaşına ve güncelleme sözüne göre veriyorlar. İsterse top1 işlemci olsun eğer güncelleme ömrü dolduysa daha güncelleme sunmaz.

View solution in context

8 Comments
LossTR
Active Level 2
Galaxy Note
Hemen Yetkililere İletiyorum .d
Anonymous
Not applicable
Galaxy Note
Cihazın donanımıyla ilgili bir durum değil; güncelleme desteği bittiyse, ne kadar güçlü olursa olsun daha fazla güncelleme almaz.
Quantum-A
Active Level 10
Galaxy Note
Maalesef S20 ve Note 20 serisi için destek One UI 5.1 ile kesildi, eğer bilgiliyseniz ve kendinize güveniyorsanız One UI 7 port rom'u kurabilirsiniz. (ExtremeROM vb.)
Enes_S24
Expert Level 5
Galaxy Note
Emin ol 5.1 ile daha iyi
luotech0
Active Level 5
Galaxy Note
S20 FE modelini kullanıyorum SD 865 işlemcili dediğiniz gibi bu işlemciler One UI 7 'yi rahat kullanılabilecek seviyede. Ben Port romunu kurdum kullandım sorunsuz denilebilir. Bu durum tamamen samsung güncelleme politikası ile alakalı.
teremya16g
Active Level 9
Galaxy Note
kapitalizm hakkında gram bilginiz yok sanırım.
Solution
axeno
Expert Level 5
Galaxy Note
Dostum çok boş takıntı yaptın. Adamlar güncellemeyi cihazın gücüne değil yaşına ve güncelleme sözüne göre veriyorlar. İsterse top1 işlemci olsun eğer güncelleme ömrü dolduysa daha güncelleme sunmaz.
HalilDEMİR
Active Level 6
Galaxy Note
O cihaza dünya custom rom vardır pixel experince patlat bitane cihaz kendine gelsin.
0 Likes