Original topic:

Note20 sebeke sorunu

(Topic created on: 02-09-2025 07:38 PM)
102 Views
Members_HsK5jw8
Beginner Level 2
Options
Galaxy Note

Telefonu 1,5 yil.once garantisi devam ederken inter et ve baz istastonu ve pil.sikayetinden yetkili servise goturdum,pili ve bazistasyonu modulunu 2 saat icinde degistirdiler.simdi yine ayni sorunubyasiyorum pil omru 4 saat,baz istasyonu cekmiyor yada cok az cekiyor(internete girmiyir ve telefon gorusmelerinde ses aktarma sorunu yasiyorum)

Sanirim kronik bir sorun,cunku bir telefonda ayni sorunu ay imperiyodta yasama ihtimali oldukca dusuk.Bazi modellerin kronik sorunlari hakkonda garanti dahilinde olmadigindaki kalite anlayisinizi ogrenmek istiyorum.saygilar.

2 Comments
TitanCameraMan
Active Level 10
Galaxy Note
Hangi şarj aletiyle telefonu şarj ettiniz sizden ricam bilgilerini atabilir misiniz, fotoğrafını?

Şebeke sorunu olarak hangi foperatörü kulanmaktasınız cihazın kabloları zarar görmüş olabilir.

Telefonun iyice temizlenmesi, orijinal yazılım güncelenenmesi, iyice temizlenmesi, sprun devam ederse orijinal parçalar ya da kaliteli yan parçalarla değiştirilmesi gerek.
(Yan parçalar sizi korkutmasın, şarj soketi kısmından bahsediyorum, yani bir sıkıntı yaşar da kalitesizlik yaratmaz.
0 Likes
Galaxy Note
S24'te bile aynı sorunlar var. Note 10'dan beri bitmeyen bir şebeke problemi bu.
0 Likes