Resolved! Solved

Original topic:

Note 8 Ahize Sesi

(Topic created on: 12-30-2020 10:53 AM)
697 Views
troy01
Active Level 2
Options
Galaxy Note

Merhaba not 8 kullanıcıyım son güvenlik yama güncellenmesinden sonra telefonumun ahize sesi duyulmayacak şekilde azaldı bu sorunu düzeltilmesi için yapılabilecek bir güncelleme veya bir kod uygulaması varmıdır? bu durumdan çok rahatsızlık duyuyorum ve bu konuda acil yardım talep ediyorum

Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy Note
Cihaz yetkili serviste yazilimsal bir sorunu varsa cihaza güncel yazilimi tekrar atarlar ve sorunu düzeltebilirler.
troy01
Active Level 2
Galaxy Note
teşekkür ederim şuan yurtdışındayim ve bulunduğun ülkede yetkili servis sorunu var
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy Note
En yakınınızdaki bir şehir vs oralarda bulabilirsiniz.
troy01
Active Level 2
Galaxy Note
teşekkür ederim deneyeceğim ama pek umudum yok ancak samsung yeni güncellemeyle tekrar çözer diye belirlemek olacak veya farklı çözüm yollarına bakacağım
0 Likes
nuuurella
Active Level 6
Galaxy Note
eğer bir traş makinesinin fırçası varsa sadece süpürme yöntemiyle temizlemeni öneririm bir bak youtube dan çözüm olabilir
troy01
Active Level 2
Galaxy Note
teşekkür ederim onuda deneyeceğim
0 Likes
troy01
Active Level 2
Galaxy Note
çok teşekkür ederim işe yaradı ahize izgarasinda biriken tozlardan dolayı ses azalması olmuş youtube izledim bant yardımıyla 1 dakikada temizledim vs ses mükemmel derecede arttı şimdi dışarı fazla ses geldiği kısmak zorunda kalıyorum tekrardan çok teşekkür ederim
nuuurella
Active Level 6
Galaxy Note
rica ederim mmaalesef güncellemeye bağlıyoruz herşeyi ama değil dikkat et o ızgara ekranla bir değişiyor ara ara zarar vermeden yaparsan ekran maliyetinden de kurtulursun 😂
troy01
Active Level 2
Galaxy Note
haklisin ilk defa bu tür bir sorunla karşılaştım ve bu sorunda güncelleme sonrası başlamıştı bazı sorunlar gincellemerden geldiği için böyle düşünmüştüm ve ben senin ilgin ve alakan için tekrar teşekkür ederim ayrıca ahizeyi temizle esnasında telefona verebileceğim zararlar içinde uyarılarına özen gösterek dikkat edeceğim 🤲
0 Likes
troy01
Active Level 2
Galaxy Note
ahizede toz birikintileri bantla aldıktan sonraki hali

20201230_103044_12235.jpg

0 Likes