Serdarezbrr
Beginner Level 4
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
02-27-2023 12:28 PM (Last edited 02-27-2023 08:35 PM by Bakırçay ) in
Galaxy Note2 yıldır note 20 ultra 6 yıldır note kullanıcısıyım ve kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Bu paraya gidin daha iyi telefon alın ,
Bu telefonu aldıktan 6 ay sonra hoparlör ile görüşürken karşı tarafa sesim gitmemeye başladı ve rastgele zamanlarda yapıyor şebeke operatör kaynaklı zannettim şebeke değiştirdim yine aynı sonra telefonda arama kayıtlarını sıfırla ağ sıfırla vesaire 2 ayda bir bu şekilde idare ettirdiler çevremde diğer note 20 ultra kullanıcılarında bu tarz bir hata işitmedim telefonda bana özel problem olduğunu düşünerek servise götürdüm garantiye 1 aydan biraz fazla kalmıştı akabinde bir kaç işlem yaptıklarını söylediler ama ben pek çözüm olacağına inanmadım çünkü bana volte yi de kapatın diyorlardı:)
Ben de değişim talep ediyorum dedim siz biraz kullanın tekrar ederse yardımcı olacağız dediler bugün hata tekrar etti ve benim garanti sürem 5 gün geçmiş:)
Su an görüştüğümde yine sıfırlama yapın diyorlar.
Şikayet talebi de açtılar bakalım ne olacak.
Eğer çözülmezse tablet dahil note kullanan biri olarak tüm samsung cihazlarından vazgeçeceğim...
1 Comment
Ahmet_S23
Active Level 8
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
02-27-2023 08:48 PM in
Galaxy Notegeçmiş olsun dostum şikayet kaydınızı aldıysa Samsung bekleyin sonuçlarla size ulaşılır. umarım sorun çözülür.