Resolved! Solved

Original topic:

Note 10 llte mobil veride bildirim almama sorunu

(Topic created on: 02-20-2022 11:17 PM)
609 Views
Tunaİren
Active Level 1
Options
Galaxy Note

Wifi ye bağlandığımda WhatsApp instagram vs bildirimleri geliyor ama mobil veride iken hiçbiri gelmiyor uygulamaya girmem gerekiyor bu sorunu nasıl halledebilirim

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Béşiktaş
Expert Level 2
Galaxy Note
Sıfırlama yapmana rağmen sorun devam ediyorsa, internet kaynaklı olup olmadığını anlamak icin en azından emin olmak icin farklı operatöre ait sim kart takarak, o hattın internetini kullanarak deneyebilirsin. Hala ayni sorun varsa cihazi yedekleyip samsung yetkili servisinden destek almalısın.

View solution in context

0 Likes
Solution
faruk07
Active Level 9
Galaxy Note
Operatörünüzün ayarlarından güvenli interneti kapatmayı deneyin.

View solution in context

0 Likes
9 Comments
Jubei
Expert Level 1
Galaxy Note
Merhaba.
Ayarlar - Bağlantılar - Veri Kullanımı - Veri Tasarrufu açık olabilir mi acaba?
Tunaİren
Active Level 1
Galaxy Note
Kapalı
0 Likes
Jubei
Expert Level 1
Galaxy Note
Uygulamalar uyku modunda olabilir mi?Screenshot_20220220-234615_Settings_4025.jpg
Tunaİren
Active Level 1
Galaxy Note
Hayır yani kapalıScreenshot_20220220-235228_Device care.jpgScreenshot_20220220-235233_Device care.jpgScreenshot_20220220-235242_Device care.jpg
0 Likes
Jubei
Expert Level 1
Galaxy Note
O zaman sistem ayarlarını sıfırlamak büyük ihtimalle sorununuzu çözecektir.
Ayarlar - Genel Yönetim - Sıfırla - Ağ Ayarlarını Sıfırla.
Bu olmazsa o zaman,
Ayarlar - Genel Yönetim - Sıfırla - Fabrika Ayarlarına Dön seçeneği ile sistemi fabrika ayarlarına döndürerek sorununuzun çözülmesi gerekir?

Not: Bu işlem Fabrika Ayarlarına Sıfırla seçeneği değildir, telefonunuz fabrika ayarlarına dönmez.
Tunaİren
Active Level 1
Galaxy Note
Yaptım ve olmadığı için telefona format bile attım
0 Likes
Solution
Béşiktaş
Expert Level 2
Galaxy Note
Sıfırlama yapmana rağmen sorun devam ediyorsa, internet kaynaklı olup olmadığını anlamak icin en azından emin olmak icin farklı operatöre ait sim kart takarak, o hattın internetini kullanarak deneyebilirsin. Hala ayni sorun varsa cihazi yedekleyip samsung yetkili servisinden destek almalısın.
0 Likes
Jubei
Expert Level 1
Galaxy Note
O zaman uygulamaların bildirim ayarlarını sıfırlamayı deneyin, örnek olarak, WhatsApp - Sağ Üst Üç Nokta - Ayarlar - Bildirimler - Sağ Üst Üç Nokta - Bildirim ayarlarını sıfırla seçeneği ile sorununuzun çözülmesi gerekir.
0 Likes
Solution
faruk07
Active Level 9
Galaxy Note
Operatörünüzün ayarlarından güvenli interneti kapatmayı deneyin.
0 Likes