cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Note 10 Lite desen resetleme

(Topic created on: 10-27-2021 09:54 PM)
1958 Views
mahmutyasaroglu
Active Level 1
Options
Galaxy Note

Merhabalar. Telefonum Note 10 Lite. Güvenlik desenini unuttum. Telefonu ne kapatabiliyorum ne de resetleyebiliyorum.

Resetleme yapmaya çalışırken setup a girmiyor telefon yeniden açılıyor ve "pdp backup fail setup-wizard finish" yazısı çıkıyor. Lütfen çözüm için öneriniz nedir. Acil, Acil, Acil. 🙏 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy Note
Cihazımı bul 'uzaktan kilit açma' özelliği aktif ise https://findmymobile.samsung.com adresinden Samsung hesabın ile giriş yapıp daha sonra unlock (Kilidini aç) yaparak cihazın Yüz tanıma, parmak izi, PIN ve desen gibi kilit ekranı şifresini kaldırıp cihazı açabilirsin. Eğer olmazsa müşteri hizmetleri ile görüşmeni öneririm.

View solution in context

8 Comments
kömürK67
Active Level 9
Galaxy Note
Müşteri hizmetlerini arayıp uzaktan destek almayı dene diyeceğim de bu saatte zor.
Galaxy Note

Teşekkür ederim 🙏 

Uzaktan mümkün olur mu bilemedim. Yarın sabahtan deneyeyim. Müşteri Hizmetleri numarasına nasıl ulaşırım? 

0 Likes
kömürK67
Active Level 9
Galaxy Note
4447711
0 Likes
ahmet_turğut
Expert Level 5
Galaxy Note
Zor değil imkansız desen yeridir Çünkü sabah sekizden akşam sekize kadar hizmet vermektedirler
ahmet_turğut
Expert Level 5
Galaxy Note
İyi akşamlar Merhaba
Cihazınızı garanti belgesi ile birlikte Samsung yetkili servis merkezine teslim edin
Galaxy Note

Maalesef Malatya'da servis olmadığından Vatan Computer aracılığı ile garantiden göndermem gerekli. Artık kaç günde gelirse. Halbuki içindeki tüm bilgilerin resetlenmesinde sakınca yok. Ama yapamıyorum. Teknoloji çağının hızına rağmen çaresizlik yaşamak çok manidar. 

Öneriniz için teşekkür ederim 🙏 

Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy Note
Cihazımı bul 'uzaktan kilit açma' özelliği aktif ise https://findmymobile.samsung.com adresinden Samsung hesabın ile giriş yapıp daha sonra unlock (Kilidini aç) yaparak cihazın Yüz tanıma, parmak izi, PIN ve desen gibi kilit ekranı şifresini kaldırıp cihazı açabilirsin. Eğer olmazsa müşteri hizmetleri ile görüşmeni öneririm.
Galaxy Note

Çok teşekkür ederim 🙏

Ancak kilidini açma izni kapalı olduğundan son çare müşteri hizmetleri gibi görünüyor. 

0 Likes