cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Modlar ve rutinlerden uyku modu koşulunun kaldırılması

(Topic created on: 04-22-2025 09:45 AM)
57 Views
EnesTr
Beginner Level 4
Options
Galaxy Note
Eskiden modlari ve rutinleri ayarlarken modun çalışma koşulu olarak bağlam başlığı altında uyku modu bulunurdu. Bu mod sizin uykuya dalıp dalmadığınızı anlamaya ve koşul olarak kullanmanıza yarardı. Bundan en iyi yararlanacak kişiler işi gereği uyku düzeni olmayan kişiler veya öğrenciler çünkü düzenli uyku sağlıklı olsa da birçoğumuz istesek de beceremiyoruz. Önünde sonunda uyuyabildiğinizde de o uykunuzu muhafaza etmek ve rahatsiz edilmeden uyumak istiyor insan. Ancak gelin görün ki samsung tam da bu işe yarayan özelliği hiç etti. 24 saat çalışan bir sağlıkçının düzgün bir uyku duzeni olmasini bekleme bir zahmet samsung sal beni ne zaman uyuyacağımı ben seçeyim beni düzene zorlama zaten beceremiyoruz böylece uyku modu benim için tamamen kullanışsız hale geliyor. Tam da uyuyacsgim zaman manuel olarak uyku moduna alacaksam kullanışlı bir özellik değil bir ızdıraptır o benim için.

Daha sinir bozucu olan şey nedir biliyor musunuz bahsettiğim uyku modu söylediğim gibi koşul seçenekleri arasinda bağlam başlığı altında geçen durduk yere gözüktü. Sonra tövbe billah bir daha göremedim. Dalga mı geçiyor samsung benimle?
0 Comments