- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
03-13-2023 09:03 PM (Last edited 03-13-2023 09:26 PM by Manavgat ) in
Galaxy Note▪︎Fotograf, Bellek ve Klasör çökme olarak 3 sorum vardı, hiç cevap vermeden tel Fabrikadan çıkmış gibi yapın cevabınız. O zaman yenisini gönderin olsun! Peki hiç cevabınız yok, Gökırmak bey düzgün cevap verdi tebrik ederim, yaptım ancak, devam ettiğini iletemedim, cevap verme kapalı olduğundan tekrar yazdım. BELLEK İÇİN GÜNCELLEMEYİ DÜZELTMENİZ GEREK. ▪︎Rehber foto grenli ve flu hale gelmesi 2013 den beri 2,3,4,5,8 9,10 nesillerdir devam ediyor olması ve hiç yazan yoksa düzeltmek için fırsat olmalıydı ve NOT aldık diyebilirdiniz.
Solved! Go to Solution.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-13-2023 11:48 PM in
Galaxy Note- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-14-2023 12:08 AM in
Galaxy Noteiyi akş
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-14-2023 08:25 AM in
Galaxy NoteMerhaba Tünel,
Samsung Members Forum Moderatörleri olarak 7/24 sizlere destek vermeye çalışıyoruz. Acil olmayan konularda, içeriklerin diğer kullanıcılar tarafından cevaplanması için bir süre bekleyebiliyoruz. Diğer kullanıcılar tarafından çözüme ulaştırılamayan ya da acil yanıtlanması gereken konularda ise ivedilikle kullanıcılarımıza yanıt veriyoruz. Forum içerisine yazmış olduğunuz sorular için yazılan cevapların benzerlerini, farklı içeriklerde de görmeniz, her zaman mümkündür. Bu durumun nedeni, her soruya aynı cevabın verilmesi değil, nihai çözüm noktalarının benzer olmasından kaynaklıdır. Moderatörler tarafından yapılan nihai yönlendirmeler, Samsung cihazlar ile ilgili sorununuzu çözmeye yöneliktir. Sizinle paylaşılan adımları uygulayınız. Geliştirmeler için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Sizlerden gelen görüş ve yorumlar, bizim için her zaman çok değerlidir. Forum içerisine yazmış olduğunuz tüm yorumlarınızın değerlendirildiğini de belirtmek isteriz.
Teşekkürler.
MOD