cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Güncelleme sonrası bağlantı sorunu

(Topic created on: 04-06-2022 01:32 AM)
295 Views
woodiemoodie
Active Level 5
Options
Galaxy Note

Son gelen güncellemeler ile Note10+ cihazım tuş kilidini açtığımda ana ekran gecikmeli gelmeye başladı. Telefon görüşmelerinde telefonu kulağımdan ayırdığımda sensör eskisi kadar hassas olmadığı için çağrı ekranı hemen ekrana gelmiyor ve hala kulağımda gibi siyah ekranda kalmaya devam ediyor. Ve ve en önemlisi, mobil veri yada wifi etkin olduğu halde bazen WhatsApp yada başka platform [instagram vs] bildirimleri ben tuş kilidini açana kadar gelmiyor. Sanki telefonu elime almadığımda İnternet bağlantısı etkin olmuyormuş gibi. Bu sorunları yaşayan çok fazla kullanıcı olduğunu gördüm. Not: Tüm animasyonlarım hep kapalıdır. Buna rağmen telefonda gözle görülür yavaşlama var. Elimde olsa güncellemeyi geri alırım! Bir hayli bilgim ve deneyimim var. Bu sebeple TELEFONU SIFIRLAMA çözümlerinizi UYGULAMAYACAĞIM. Çünkü hiçbir işe yaramadığı gibi telefonumda ne kadar yedekleme yapsam da herşeyi geri alamıyorum.

Otomatik olarak cevap veren botları da rencide ederim. O yüzden renk isimleri ile [tilifininizin iyirlir kismini girip sifirliyin] demeyin 😘
*Telefonumu 'rahatsız etme' moduna hiç almam!
*Servise vermemi gerektirecek bir sorun da olduğunu düşünmüyorum çünkü GÜNCELLEME ile bu hale geldi!
Boşuna yazdığımın ve çözüm üretilmeyeceğinin de farkındayım maalesef. Samsung ceo`su bilinçli olarak telefonları yavaşlattıklarını itiraf etmişti. 
2 Comments
Atsız17
Active Level 4
Galaxy Note
*Ekran kilidini açtığımda alwasy on dislpaydeki görüntü donma şeklinde çok kısa bir süre ekranda kalıyor.

* Aynı şekilde telefon görüşmelerinde telefonu kulaktan çektiğim halde telefon açılmıyor ve güç duşu kullanmak zirunda kalıyorum..

*Cihazım Note 10+

Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba woodiemoodie,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes