- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
08-03-2022 10:43 AM (Last edited 08-03-2022 10:44 AM by Yeşilırmak ) in
Galaxy NoteMerhaba cihazım note 20 ultra telefonum ile gece fotoğraf çekerken flaşı açtığımda gri renkli fotoğraf çıkıyor kameranın fabrika ayarlarına geri döndürdüm herşeyi yaptım sonuç aynı kamera koruyucu lens ile alakası olabilir mi bir yerde okudum bilen varsa yada başına gelen yardımcı olabilir mi
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-03-2022 03:13 PM in
Galaxy NoteMerhaba ultra20,
Samsung onaylı olmayan aksesuarlar kullanıldığında bu gibi sorunlarla karşılaşılmaktadır. Kamera koruyucunuzu çıkarıp tekrar kontrol ediniz. Koruyucu çıkarmanıza rağmen sorun devam ediyorsa durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-03-2022 03:13 PM in
Galaxy NoteMerhaba ultra20,
Samsung onaylı olmayan aksesuarlar kullanıldığında bu gibi sorunlarla karşılaşılmaktadır. Kamera koruyucunuzu çıkarıp tekrar kontrol ediniz. Koruyucu çıkarmanıza rağmen sorun devam ediyorsa durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/
Teşekkürler.
MOD