Original topic:

Depolama

(Topic created on: 07-04-2022 01:47 PM)
1085 Views
Schwarz
Active Level 4
Options
Galaxy Note

Fotoğrafım yan olduğu için döndürmek istedim ama bana şöyle diyip duruyor; 

image

Hafıza kartım 8gb ve 3.7gb kullanılıyor. Telefon hafızam 256gb ve sadece %41ini kullanıyorum. Bunun sebebi ne olabilir?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba Reyna,

Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

11 Comments
VadimKM
Expert Level 5
Galaxy Note
Ayarlar > Uygulamalar > Fotoğraf Düzenleyici > Depolama > Önbelliği Temizle yapın.
Schwarz
Active Level 4
Galaxy Note
Fotoğaf düzenleyici yok,galeriden yapıyorum. Galerinin önbelleğini mi temizleyeyim?
VadimKM
Expert Level 5
Galaxy Note
Tamam Samsung, Galeri üzerinden düzenleme yaparken Fotoğraf Düzenleyici açar. ( Samsung'un uygulamasıdır.) Dediğim adımları yaparsanız bulursunuz. Screenshot_20220704-140046_Settings_6649_1656932453.jpg
Schwarz
Active Level 4
Galaxy Note
Bende fotoğraf düzenleyici diye bir şey çıkmıyor maalesef
Anonymous
Not applicable
Galaxy Note
Sağ alttaki 3 noktaya tıklayınız >Fotoğraf düzenleyici hakkında >Sağ üstteki i harfi>Depolama>Veriyi sil
Schwarz
Active Level 4
Galaxy Note
Yaptım hala aynısını diyor
GkNU
Active Level 6
Galaxy Note
Hafızanız dolmuş ama telefonun ki gibi geldi bana. Hafıza kartı taksanız bile tüm neredeyse uygulamalar hem telefonun kendi hafızası hemde hafıza kartı kullanıyor. Genel olarak telefonun kendi hafızasını. 😊

HAFIZA DERKEN YANLIŞ ANLAŞILMA OLMUŞ OLABİLİR TELEFONUN DEPOLAMA ALANI DEMEK İSTEDİM YANLIŞ YAZDIM 😊🤗
Schwarz
Active Level 4
Galaxy Note
Telefonun hafızasının sadece %41ini kullanıyorum. Dolması imkansız yani
GkNU
Active Level 6
Galaxy Note
O zaman kusuruma bakmayın 😊😊