- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
11-04-2024
04:59 PM
(Last edited
11-04-2024
05:03 PM
by
Bordo
) in
<span;>21.10.2024 tarihinde Samsung marka, Galaxy note 10 model, SM-N970F model numaralı, R58N12LE3RA seri numaralı cep telefonumu, ekrandaki çatlaklar çizikler, kasadaki darbe çizikler, bataryanın hızlı bir şekilde bittiği için, NFC, konum özelliklerinin çalışmadığı için Simge Elektronik Samsung Yetkili Servisine ( Halil Sezai Erkut cad. 8/A Etlik 06010 Keçiören/Ankara) <span;>başvurdum. Gerekli incelemeler yapıldı ve ekran, kasa, ve bataryanın değiştirilmesi söylendi, telefonu teslim ederek ve ikame telefon almak için 8.180 tl ödeme gerçekleştirdim. İkame telefonu aldım. 22.10.2024 tarihinde servis merkezinden aranarak ekran kasa ve bataryanın değiştiğini NFC ve konum özelliğinin çalışmadığı ve sıkıntının anakart'dan kaynaklandığı söylenildi ve Anakarta ONARIM yapılacağı servis merkezinden tarafıma 1.350 tl karşılığında olacağı telefondan aranarak tebli edildi. Bende ne gerekiyorsa yapılsın anakart ONARIM ı için onay verdim. 23.10.2024 tarihinde ise servis merkezine giderek ikame telefonu teslim edip anakartı onarılan ve batarya ekran ve kasası değişim olan cihazımı aldım. 24.10.2024 tarihinde servis merkezinden aranarak yapılan işlemlerin olup olmadığı soruldu, bende ekranda ve kasamda sorun olmadığını, batarya durumun değiştirilmeden önceki sorununla aynı olduğunu hızlı bittiği ve telefonumun ısındığını NFC ve Konumun çalışmadığını telefonla arayan yetkiliye ilettim yetkili ise bataryanın durumu ile ilgili olan koşullarda biraz kullanım sonunda düzeleceği NFC ve konum sorunun ise tekrarından cihazı getirmem gerektiği tarafıma beyan edildi. Bende cihazı 7 gün kullanıp 30.10 2024 tarihinde tekrardan Simge elektronik samsung yetkili servisine sorunlarımın tekrardan giderilmesi için teslim ettim. .11.2024 tarihinde Simge Elektronik Samsung yetkili servisinden telefon ile aranarak, cihazımın 21.10.2024 tarihinde yapılan onarım işlemlerinde düzelmediğini sorunun anakartdan kaynaklandığını ve Samsung markasının bu modeldeki cihaz için anakart parçasını üretmediğini ve sorunun çözülemediğini tarafıma beyan etti. Bende cihazı teslim almak için 02.11.2024 tarihinde mağazaya giderek cihazımı teslim almak için gittim gerekli işlemler sonunda yetkili personele yapılan onarım ücretinin tarafıma iadesini talep ettim kendileri yetkili amiri ile görüşüp tekrardan yanıma gelerek cihazımın burada kalacağını ve telefonumun tekrardan açılıp yapılan onarımı ve değişilen parçalar alınacağı tekrardan bozup eski haline getirilip tarafıma iletileceği söylendi. Bende telefonumu tekrardan neden alındığı parça değişikliği olmadığı onarım olduğu benim onarım dışında parça değişikliğine iznim olmadığını sadece onarım için onay verdiğimi ileterek yetkili amir hanım efendi bana ses tonunu yükselterek bana bağırdı alıyorsan al yoksa istediğin yere mahkemeye, tüketici hakem heyetine, polise v.b. nereye şikayet edersen et gibi itamlarda bulunarak beni aşağıladı ve küçük düşürdü. Yapılan onarım için verdiğim ödemenin tarafıma yapılmasını. Yada cihazımın yenisi ile değiştirilmesini rica ederim Ben bu cihazı 2020 tarihinde aldım Daha 5 yıl olmadan parça sıkıntısı çekmekteyim gereğini rica ediyorum Kadir Çalbayram
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
11-04-2024 05:22 PM in
Galaxy Note- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-04-2024 10:05 PM in
Galaxy NoteMerhaba 180618,
İletişim bilgilerinize ulaşamadığımız için sizinle iletişime geçememekteyiz. Yaşamış olduğunuz durumu daha detaylı inceleyebilmemiz ve takip edebilmemiz adına, bize aşağıdaki link üzerinden ulaşmanızı rica ederiz. Sizlerden alacağımız detaylı bilgiler ışığında, yardımcı olmaya çalışacağız.
https://www.samsung.com/tr/support/email/
Teşekkürler.
MOD