Resolved! Solved

Original topic:

4.5 g problemi....

(Topic created on: 02-01-2020 10:13 PM)
1339 Views
eraynas
Active Level 3
Options
Galaxy Note

Sevgili moderatörler sorun ciddi verdiğim linkteki şikayetlere bir bakın ve artık konuya profesyonel bir çözüm bulun... Cihazı servise vermekle çözülecek olsa piyasadaki bütün cihazları toplamanız gerekecek sanırım kökten çözüm...bu cihazlar samsung un amiral gemileri patır patır batıyor... çözüm için geç kalınıyor.... 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba eraynas,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Şebeke sorunu yaşıyor olabilirsiniz. Bunun için bulunduğunuz konumda operatörün verdiği sinyal kalitesini alabilmek için;"Ayarlar > Bağlantılar > Mobil ağlar > Şebeke modu > LTE / 3G / 2G (otomatik bağlantı)" seçilmelidir.

Sorunun devamı halinde farklı operatöre ait sim kartı ile sinyal kontrolünü yapmanızı öneririz. Sorun tekrarlanıyorsa işlem için cihazın dahili h​afızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosya​larınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra "Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla" diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz.

Sorun hala devam ediyorsa lütfen en yakın Samsung servis merkezini ziyaret edin.
Servis iletişim bilgilerine link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
11 Comments
Kedicik
Active Level 5
Galaxy Note
Hattınızda 4.5G aktif mi?
0 Likes
eraynas
Active Level 3
Galaxy Note
tabiki aktif .. sorunda orda zaten bağlantı sorun olmadığında çalışırken zehir gibi 200 megabit hızlarda indirme işlemi yapabiliyorum.. ama ara ara yukarda 4.5 g ibaresi olmasına rağmen internete bağlanmıyor. internet bağlantınız yok diyor... uçak modu aç kapa yapıyorum düzeliyor...
Kedicik
Active Level 5
Galaxy Note
ROM ile ilgili bir sıkıntı olmasın?
0 Likes
eraynas
Active Level 3
Galaxy Note
formatladım olmadı güncelleme geldi olmadı bu sorunu yaşayan biçok note 9 kullanıcısı var ... rom la bi alakası olduğunu düşünmüyorum normalde cihazda sorun yok bu kesinti harici..
0 Likes
ygtylc
Active Level 7
Galaxy Note
cihazın s10 ya da note 10 ve turkcell mi kullanıyorsun?
0 Likes
eraynas
Active Level 3
Galaxy Note
note 9 turkcell
0 Likes
user000001111111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba eraynas,

Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. 

Size yardımcı olabilmemiz için cihazınızın modelini ve kullanmış olduğunuz  operatör bilgisini bizimle paylaşmanızı rica ederiz.

Teşekkürler.

MOD

0 Likes
eraynas
Active Level 3
Galaxy Note
cihazım note 9 kullandığım hat turkcell
0 Likes
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba eraynas,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Şebeke sorunu yaşıyor olabilirsiniz. Bunun için bulunduğunuz konumda operatörün verdiği sinyal kalitesini alabilmek için;"Ayarlar > Bağlantılar > Mobil ağlar > Şebeke modu > LTE / 3G / 2G (otomatik bağlantı)" seçilmelidir.

Sorunun devamı halinde farklı operatöre ait sim kartı ile sinyal kontrolünü yapmanızı öneririz. Sorun tekrarlanıyorsa işlem için cihazın dahili h​afızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosya​larınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra "Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla" diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz.

Sorun hala devam ediyorsa lütfen en yakın Samsung servis merkezini ziyaret edin.
Servis iletişim bilgilerine link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes