cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Şebeke sorunu

(Topic created on: 03-19-2025 07:20 AM)
149 Views
MUHAMMED02
Beginner Level 5
Options
Galaxy Note

Cihazim not 10 plusta LTE şebekesini kullanamıyorum açık olmasına rağmen LTE şebekesi gelmiyor hal böyle olunca da internet hizinda %30 dan fazla yavaşlama oluyor yardımcı olursanız sevinirim 

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Baran3472
Active Level 7
Galaxy Note
Şebeke sağlayıcısı ile görüşmenizi tavsiye edebilirim yada telefonunuzu kapatıp 5-10 hatta 15dk boyunca kapalı kalmasını tavsiye ederim telefonunuzu açtıktan sonra da 5dk işlem yapmazsanız daha iyi olur kullanıcı deneyimi için sorununuz düzelmez ise destekten yardım alabilirsiniz yada servise başvurmanız gerekebilir🙏

View solution in context

Solution
yamanXULTRA
Active Level 3
Galaxy Note
Hocam şuan erişim engeli var telaş etmeyin . Cevap aldıysanız Çözüldüyü işaretlerseniz sevinirim iyi günler 😊

View solution in context

5 Comments
Solution
Baran3472
Active Level 7
Galaxy Note
Şebeke sağlayıcısı ile görüşmenizi tavsiye edebilirim yada telefonunuzu kapatıp 5-10 hatta 15dk boyunca kapalı kalmasını tavsiye ederim telefonunuzu açtıktan sonra da 5dk işlem yapmazsanız daha iyi olur kullanıcı deneyimi için sorununuz düzelmez ise destekten yardım alabilirsiniz yada servise başvurmanız gerekebilir🙏
Solution
yamanXULTRA
Active Level 3
Galaxy Note
Hocam şuan erişim engeli var telaş etmeyin . Cevap aldıysanız Çözüldüyü işaretlerseniz sevinirim iyi günler 😊
ienes
Expert Level 3
Galaxy Note
Ne için geldi ki daha yeni uyandım haberim yok
Galaxy Note
E. İMAMOĞLU meselesi 😂😂
Galaxy Note
Selamün aleyküm,

Dün gece saatlerinde internet ve sosyal medyaya erişim kısıtlandı. Bu kısıtlama nedeniyle internette ve bazı uygulamalarda yavaşlık, donma ve çalışma sorunları olabilir. Kısıtlama kalkınca düzelecektir.

Teşekkürler, iyi günler dilerim.