Original topic:

Şarj uyarısı

(Topic created on: 08-23-2022 09:51 PM)
797 Views
Başkent06
Active Level 4
Options
Galaxy Note

Merhaba arkadaşlar Samsung note 10 kullanıyorum şarj olurken 80 90 a gelince telefonunuzun sıcaklığı çok düşük deyip şarjı kesiyor bu hatayı neden yapabilir bilgi verebilir misiniz. 

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy Note
Merhaba kardeşim,

Ayarlar > Uygulamalar > Sağ orta üst kısımdaki üç çizgi > Sistem uygulamalarını göster > Açılan arama yerine USB Settng yazın >Açılan yerde depolamaya girip veriyi silme işlemi yapınız sorun muhtemelen düzelecektir

Eğer düzelmez ise Durumun incelenebilmesi için samsung members üzeriden hata raporu göndermeni tavsiye ederim

Hemen hata raporu göndermek için link bırakıyorum bakarsınız

https://bit.ly/33WO9d8

View solution in context

14 Comments
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy Note
Merhaba kardeşim,

Ayarlar > Uygulamalar > Sağ orta üst kısımdaki üç çizgi > Sistem uygulamalarını göster > Açılan arama yerine USB Settng yazın >Açılan yerde depolamaya girip veriyi silme işlemi yapınız sorun muhtemelen düzelecektir

Eğer düzelmez ise Durumun incelenebilmesi için samsung members üzeriden hata raporu göndermeni tavsiye ederim

Hemen hata raporu göndermek için link bırakıyorum bakarsınız

https://bit.ly/33WO9d8
Başkent06
Active Level 4
Galaxy Note
Dediğiniz yere giriyorum ve sistem uygulaması çıkmıyor
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy Note
Bir dhaa baksanız Screenshot_20220823-221524_Settings.jpgScreenshot_20220823-221528_Settings.jpg
Başkent06
Active Level 4
Galaxy Note
Buldum yaptım hocam teşekkür ederim inşallah düzelir
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy Note
Muhtemelen düzelir ama yazılımsal ise tekrar karşına çıkarsa o an hata raporu gönderme işlemini yapınız

Rica ederim kardeşim ne demek 😊
Başkent06
Active Level 4
Galaxy Note
Taamamdır 😊
HalidErdoğan
Expert Level 5
Galaxy Note
Zaten şarjı 80 civarında bırakmak batarya için daha sağlıklı. Soruna gelirsek Members'da batarya testi yapın. Olmadı hata raporu gönderirsiniz.
Başkent06
Active Level 4
Galaxy Note
Batarya testi yaptım iyi diyor hocam şarjda oluyor ama arada böyle şarjı kesiyor
HalidErdoğan
Expert Level 5
Galaxy Note
Anladım, Alfa Abinin dediklerini uyguladınız herhalde. Düzelmezse hata raporu gönderirsiniz.