- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
10-02-2022 09:29 AM (Last edited 10-02-2022 09:43 AM ) in
Galaxy MAğustos sonunda gelen güncellemeyi yaptıktan sonra Samsung galaxy m31s telefonum samsung yazısında kaldı açılmadı ve kullanma durumu olmamasına rağmen telefon kapalıyken fazla ısınma yapıyordu teknik servise gönderdim yazılım problemi olduğunu bu sorunun yapılmasını istememe rağmen garanti süresi varken ekran da çatlak var diyerek garanti dışı denilip ücret talep edildi kullanıcı hatası değil üretim yazılım hatası olmasına rağmen yapılmadı yıllardır samsung kullanıcısıydım ama bu problem beni gerçekten üzdü ve zor duruma soktu telefonu geri aldım 1 ekimde tekrar yazılım güncelleme geldi güncellemeyi kabul etmememe rağmen telefonum kapanmaya devam ediyor.Bu problemi yaşayan başka m31s kullanıcısı var mı acaba ?
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-02-2022 10:29 AM in
Galaxy MMaalesef cihazlardaki deformasyondan dolayı garanti harici sayılabiliyo telefonlar. Çünkü onarım esnasında daha çok hasar alacaktır cihaz açılırken serviste haliyle bu sorumluluğu almak istemez. Telefonunuzu her güncelleme sonrası sıfırlamanız daha stabil bi kullanım sağlar size. Bunu sürekli yaşıyorsanız eğer bu uygulamadan hata raporu da gönderebilirsiniz 😊
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-02-2022 09:43 AM (Last edited 10-02-2022 09:43 AM ) in
Galaxy M- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-02-2022 09:44 AM in
Galaxy M- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-02-2022 10:29 AM in
Galaxy MMaalesef cihazlardaki deformasyondan dolayı garanti harici sayılabiliyo telefonlar. Çünkü onarım esnasında daha çok hasar alacaktır cihaz açılırken serviste haliyle bu sorumluluğu almak istemez. Telefonunuzu her güncelleme sonrası sıfırlamanız daha stabil bi kullanım sağlar size. Bunu sürekli yaşıyorsanız eğer bu uygulamadan hata raporu da gönderebilirsiniz 😊