- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Android 10 güncellemesinden sonra telefonum kendi kendini yeniden başlatmaya başladı. Ekran bir anda gidiyor Samsung yazısı görünüyor. Yaklaşık 5 dakika sonra tekrar açılıyor. Güncellemeden önce hiçbir sorun yoktu
ODİNLE ROM ATTIM SIFIRDAN HALA YENİDEN BAŞLATIYOR kullanırken aniden bir uygulamada iken telefon kapanıyor samsung yazısında kalıyor beklersen açabiliyor telefonla görüşürken bile aniden telefon kapandı telefonumda ne oyun nede ısınmasını sağlayan uygulama mevcuttur
Solved! Go to Solution.
- Tags:
- M20
1 Solution
Accepted Solutions

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-06-2020 12:30 PM in
Galaxy MMerhaba MustafaÇalık,
Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.
İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-06-2020 08:43 AM in
Galaxy MKARDEŞ BARI ELIN DEGMISKEN ODINLE ANDROID 9 A YUKLE SORUNLU OLDUGUNU SOYLUYORSAN...
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-06-2020 08:45 AM (Last edited 06-06-2020 08:47 AM ) in
Galaxy Mrom bulursam orjınal türkiye yüklerim internette var ama zor iniyor saatlerce bekle
kimsenin başıan gelmiyor herhalde bu sorun servise verin diye yazmışlar bunu samsung görmüyomu güncelleme çıkarsın nerde ise telefonumu satmaya karar verdim bu kapanma yüzünde
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-06-2020 08:59 AM in
Galaxy MBekle hemen karar verme telefon almakta zorlaştı bir güncelleme daha alsın kapanma sorunu yaşayan çok bir sen değilsin acele etme
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-06-2020 09:02 AM in
Galaxy MANDOROİD 9 TÜRKİYE ROMUNU BULUP İNDİRİP DENİCEM SANA SONUCU YAZARIM DAHA ONCEDEN YOKTU EN GÜZEL SÜRÜM BENCE 8.1 Dİ NEDEN DERSEN GÖRÜŞMEYİ BİLE KAYIT EDEBİLİYORDUN BU 9 VE 10 DA ONUDA KALDIRMIŞLAR
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-06-2020 09:06 AM in
Galaxy MSorun çıkarmasında isterse 5 olsun kardeş bataryayı şarj etmekten üşendim batarya iyi performans versinde gerisi önemli değil benim için...
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-06-2020 09:08 AM (Last edited 06-06-2020 09:10 AM ) in
Galaxy MANROİD 10 PİLİN KAÇ GÜN GİTTİĞİNİ GÖREMİYORUZ ANDROİD 9 DA PİL 2.5 3 GÜN GİDİYORDU RAHAT

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-06-2020 12:30 PM in
Galaxy MMerhaba MustafaÇalık,
Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.
İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD