Resolved! Solved

Original topic:

"Sistem yanıt vermiyor"

(Topic created on: 07-10-2023 03:42 PM)
538 Views
codegreen
Active Level 6
Options
Galaxy M
Merhabalar, bugün operada gezinirken telefon bir anda dondu, hiç bir tepki vermemeye başladı, "sistem yanıt vermiyor" yazdı, kapatma düğmesine bastım kapanmadı, sonra tepki verdi kapandı ve kendim telefonu yeniden başlattım. Telefon 2022 Nisanda alındı. 52 GB boş yer var. Acaba Opera yüzünden olmuş olabilir mi? Telefonumda CCleaner var o yapmış olabilir mi? Telefonu sıfırlamalı mıyım? Yapılmamış güncelleme yok. Telefonu sıfırlamalı mıyım? Cihaz: Samsung M52 5G

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy M

Merhaba codegreen,

Yaşadığınız durum tekrarlanırsa, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
4 Comments
OğuzMumci
Expert Level 4
Galaxy M
Merhaba kardeşim,

Kullandığınız tarayıcı cihaz sistemiyle yaptığı uyuşmazlık sonucunda yaşanan durumdur, Samsung İnternet ve Chrome dışındaki tarayıcılar önerilimiyor.

Teşekkürler.
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Bu zamana kadar bütün kullandığım telefonların hepsinde Opera kullandım bir sorun yaşamadım
OğuzMumci
Expert Level 4
Galaxy M
Tüm tarayıcılar kullanılabilir fakat önerilenler diyorum ben, bizzat benim lafım değildir bir çok yabancı teknoloji sitesi vb yerlerde geçmekte.
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy M

Merhaba codegreen,

Yaşadığınız durum tekrarlanırsa, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes