cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

m31s bilgisayara resimler nasıl aktarılıyor?

(Topic created on: 08-21-2021 07:42 PM)
269 Views
erkandeniz
Active Level 7
Options
Galaxy M

teli bilgisayara bağlıyorum sadece sarj etmeye başlıyor. resimleri nasıl aktarılıyor? bugüne kadar kullandım bğtün tellerde pcye bağlayınca sarjmı olsun yoksa verimi aktarcanız diye soruyordu. bietek bu danndik telefonda bunu sormadı sadece sarj yapmaya başlıyo

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy M

Merhaba erkandeniz,

Galaxy cihazınızdan Smart Switch uygulamasını açın.

View solution in context

0 Likes
11 Comments
ÖmerA32S9FE
Expert Level 5
Galaxy M
Merhaba,

Telefon verilerine erişim izni verdiniz mi?

İsterseniz bilgisayarınıza smart switch kurun, telefonunuza da kurun.
Telefonunuzu, kabloyla bilgisayara bağlayın.
Ardından, bilgisayarda smart switch programını başlatın, ve telefonda da başlatın. Ve verileri yedekleyebilirsiniz artık.

Deneyip sonucu bildirmenizi rica ediyorum 😊
erkandeniz
Active Level 7
Galaxy M
hayır programsız bişey kurmadan aktarma yapmak istiyorum. diğer telefonlarda sarj yaptımız usbyi bağlayınca şak diye pcde görünüyo telefonun harddiski
ÖmerA32S9FE
Expert Level 5
Galaxy M
Telefonunuzu görmediği için bunu dedim.
0 Likes
erkandeniz
Active Level 7
Galaxy M
erişim izni nerden veriliyo
ÖmerA32S9FE
Expert Level 5
Galaxy M
Telefonunuzu yeniden başlatın, kilidini açın, sorması lazım telefon verilerine erişim izni verilsin mi diye
Eğer sormuyorsa bir sorun olmalı.
Bu yüzden yeniden başlatın dedim.
0 Likes
erkandeniz
Active Level 7
Galaxy M
sormuyo sade sarj yapıyor , bunu sorması için biyerden açma falan varmı?
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Telefonunu bağladıktan sonra kilidini açın ve erişim izini verin menü gelmiyorsa her türlü halükarda bir bildirim gelmesi lazım o bildirim aracılığıyla bu bağlantıyı ne için yaptığınızı seçtikten sonra bilgisayardan verilere erişebilirsiniz. Verilerinizi kablosuz transfer etmek istiyorsanız samsung flow uygulamasını da deneyebilirsiniz.
0 Likes
erkandeniz
Active Level 7
Galaxy M
telefon kilidi.kullanmıyorum. ve bildirim falan gelmiyor. tskıyorum pcye sarj etmeye başlıyor. orjinal kablosu arızalı olabilirmi? ama sarj ediyor
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Kilit olup olmaması birşey **bleep** etmiyor illaki kaydırıp açmanız lazım. kablo orjinal ise sıkıntı olmaması lazım belkide bilgisayar tarafında gerekli sürücüleri windows indirememiştir gibi birşey geldi aklıma ama düşük ihtimal. Siz yine de aygıt yönetisinden telefonunuzun görünüp görünmediğine bir bakın. Başka kabloyla da deneyebilirsiniz mümkünse. Hiçbirşekilde erişemezseniz kastettiğim menü ye Dediklerimi yapın;
Ayarlar / Cihaz Hakkında / Yazılım Bilgileri / Çekirdek Sürümü ne durmadan tıklayın geliştirici modunu açmak için cihaz şifresini sorucak girin geliştirici modu açıldıktan sonra Ayarlar / Geliştirici Modu / Varsayılan usb configrasyonu adında bir menü var girin oraya orda ne yapmak istediğinizi seçin bu kadar. Söylediğim menü altta.Screenshot_20210821-215446_Settings.jpg
0 Likes