cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

m30s ısınma

(Topic created on: 05-19-2020 04:27 PM)
463 Views
SharryX
Active Level 4
Options
Galaxy M

Merhaba arkadaslar.Neredeyse bu konu hakkinda 3 kere siru yazdım.Telefinum daha 1.5 aylık ve aldigimdan beri gunde ortalam 2.5 saat pubg oynuyorum.Şu aralar eskiye gore daha fazla isinma var bunun nedeni sicaklik artışını yoksa yazilimsal sorun mu.Bir de hata raporu gondermek istiyorum,arka planda kayit toplanıyor diyor.Kac dakika beklemeliyim

0 Likes

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Recaikral
Active Level 2
Galaxy M
Bende de A 50 var. Isınması normal. Bu arada kılıf kullanıyorsan ondan da olabilir çünkü kılıflar telefonun hava almasini engeller.

View solution in context

Solution
GFB_üyesi
Active Level 10
Galaxy M

Oyunu 2.5 saat oynamanız zaten telefonu performans olarak yoracağı için ısınma yaratır. Bu gayet normal. 

View solution in context

0 Likes
10 Comments
Solution
Recaikral
Active Level 2
Galaxy M
Bende de A 50 var. Isınması normal. Bu arada kılıf kullanıyorsan ondan da olabilir çünkü kılıflar telefonun hava almasini engeller.
yusuffkrm4
Active Level 7
Galaxy M
bunun nedeni havaların ısınması benimki de böyle
ferhatckmk98
Active Level 5
Galaxy M
bende de var dusukte bile hemen isiniyo sebebi pubgnin son 0.18.0 guncellemesi optimizasyon sorunu varmis herkesde isiniyo soguk odada bile ayni
SharryX
Active Level 4
Galaxy M
Cevaolariniz için tesekkurler .Bir de hata raporu gonderecegim arkada sistem kayit verileri toplaniyor diyo,kaç dakika beklemeliyim
0 Likes
kutolo
Active Level 5
Galaxy M
Bence m30s le ilgili oyun oynamadan normal kullanım ve konuşmada dahi aşırı ısınıyor
Kdrsrkl
Beginner Level 2
Galaxy M
banada android 10 güncellemesi gelmedi neden olabilir acaba. bide pubg oynarken otomatik parlaklık kapalı olduğu halde parlaklık azalıp çoğalıyor, seside aynı şekilde kendiliğinden azalıp çoğalıyor nedenini öğrenebilirmiyim?
0 Likes
kızartma32
Active Level 7
Galaxy M
game booster dan oluyor
0 Likes
kızartma32
Active Level 7
Galaxy M
otomatik kontrolü kapat
0 Likes
SRHTCKMK
Active Level 6
Galaxy M
oyuna yeni guncelleme geldi optimizasyon sikintisi var o sebeple isiniyodur bende oyle bi sorun olmadi hic ne zaman guncelleme geldi isinmalar basladi
0 Likes