cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

m 51 parmak izi okuyucu

(Topic created on: 02-28-2021 11:34 PM)
318 Views
serhanakpinar
Active Level 1
Options
Galaxy M

3 gün önce samsung galaxy m 51 aldım.bu gün masada bıraktım bir sorun yoktu. bir süre sonra telefonu alınca sensör defalarca denenmiş uyarısı verdi şimdi de şifre kabul etmiyor. telefonu açamıyorum. çözümü nedir?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
eaglevision
Active Level 7
Galaxy M
Tablet bilgisayar vs varsa https://findmymobile.samsung.com adresine girip samsung accountuz ile giriş yapıp unlock derseniz açabilirsiniz. Biyometrik verileriniz, pin,şifre, desen silinecektir.

View solution in context

9 Comments
Jubei
Active Level 10
Galaxy M
Merhaba.
Fotoğraftaki gibi bir seçenek çıkmıyor mu? 🤔

Screenshot_20210228-233959_One UI Home.jpg

serhanakpinar
Active Level 1
Galaxy M

ben desen belirtmemiştim., sadece parmak okuyucu ve şifre tanıtmıştım. şifre denemelerinden sonra 30 saniye olan yeni şifre deneme süresi 60 saniyeye çıktı. başka da değişiklik yok. :)

Jubei
Active Level 10
Galaxy M
İlk önce telefonunuzun ekranını ve ellerinizi temizledikten sonra tekrar deneyiniz lütfen, bazen farkında olmasakta bu nedenden dolayı böyle sorunlar olabiliyor.
0 Likes
serhanakpinar
Active Level 1
Galaxy M

bu sorun nasıl çözülür yardımcı olabilirseniz sevinirim.

0 Likes
eaglevision
Active Level 7
Galaxy M
Parmak izi kaydetmeden önce şifre pin yada desen girmeniz gerekiyor. Parmak izinizi okumadıysa o şifreyle telefonu açabilirsiniz.
serhanakpinar
Active Level 1
Galaxy M

parmak izi okuyucuyu denedikten sonra güvenliğiniz için şifrenizi kullanınız diyor, şifreyi kabul etmiyor. 

başka bir çözümü var mı

0 Likes
Solution
eaglevision
Active Level 7
Galaxy M
Tablet bilgisayar vs varsa https://findmymobile.samsung.com adresine girip samsung accountuz ile giriş yapıp unlock derseniz açabilirsiniz. Biyometrik verileriniz, pin,şifre, desen silinecektir.
serhanakpinar
Active Level 1
Galaxy M

google üzerinden resetledim yeniden kuruyorum. tesekkur ederim ilginiz için.

Jubei
Active Level 10
Galaxy M
Aynı öneriyi yazacaktım, bunu mutlaka deneyin lütfen.👍
0 Likes