cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

hata. donma kitlenme

(Topic created on: 02-03-2020 09:19 PM)
310 Views
ACzee
Active Level 1
Options
Galaxy M

image

Telefon da donma kitlenme problemi olup birde böyle hata geldi sebebi nedir bilen varmı ne yapmalı?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
user0000011111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy M

Merhaba ACzee,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

target=_blankhttps://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!...

Teşekkürler.

MOD​

View solution in context

0 Likes
5 Comments
Jubei
Active Level 10
Galaxy M
Merhaba.
Buradan hatanın sebebini öğrenmek çok çok zor, ancak tahmin edebiliriz ki bu da çok sağlıklı bir tahmin olmayacaktır, şimdilik sadece yazılım hatalarını düzeltmek için sistem yazılım sıfırlaması deyenebilirisiniz, bunun için, Ayarlar - Genel Yönetim - Sıfırla - Fabrika Ayarlarına Dön seçeneğini deneyiniz.
0 Likes
ACzee
Active Level 1
Galaxy M
cihaz zaten garanti servisiden yazılım atılıp geldi birdaha gitti aynı hatalardan ekranı değiştirdiler güya sorun ondan kaynaklıymış yine düzelmedi 4 kez gitti işi gücü bıraktık bunlarla ugraşıyoruz samsung bitmiştir benim içim
0 Likes
Jubei
Active Level 10
Galaxy M
Merhaba tekrardan.
Bildiğim kadarıyla, 3 veya 4 kere arızadan dolayı servis müdahalesi olan cihazlarda, yeni cihaz veya para iadesi alabiliyor, bence artık o telefon ile uğraşmayın paranızı geri almaya bakın.
0 Likes
Solution
user0000011111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy M

Merhaba ACzee,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

target=_blankhttps://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!...

Teşekkürler.

MOD​

0 Likes
ACzee
Active Level 1
Galaxy M
gönderim yapıyorum sürekli çözüm yapılmıyor
0 Likes