Herkese merhabalar, Konu eskide tartışılımış ama tam anlamıyla hiç bir çözüme kavuşmamış. Arkadaşlar bu telefon 25 watt hızlı şarjı destekliyor... View Post
Herkese merhabalar, Konu eskide tartışılımış ama tam anlamıyla hiç bir çözüme kavuşmamış. Arkadaşlar bu telefon 25 watt hızlı şarjı destekliyor... View Post
Telefonum da 4 uygulama var 6 tane tek resim var ama hep depolama dolu diyor neden ki uygulamalar da ağır uygulamalar değil? View Post
Telefonu aldığımızdan beri 4.5g özelliği gözükmüyor, bu yüzdende 4.5g servisini ve vowifi i kullanamıyorum. Zatem m20 sinyal gücü düşük bir telefon,... View Post
Telefonun daha dün kargodan geldi ama gece acabildim kurulumunu yaptim ve o anda isinmaya basladi ve sarji cok hizli gitti %50 ile bana geldi kurulum... View Post
Merhaba arkadaslar.Eger cihazınızda uygulama be oyunları sd karta tasıdıysanız uygulama ve oyunlar geç açılabilir,cihazı kapatıp açtıgınızda veya... View Post
bugün telefonuma mobile services managerdan 2 3 defa bu bildirim geldi bildirime tıklayınca açılmıyor, kayboluyor ne olduğunu bilen var mı? View Post
Galaxy m14 5g View Post
User | Likes Count |
---|---|
89 | |
61 | |
29 | |
22 | |
18 |