Herkese merhaba, Telefonumda bugün akşam itibari ile kamerada buğulanma sorunu başladı. Bu durumu nasıl çözebilirim? Ürünün garanti süresi bitti... View Post
Herkese merhaba, Telefonumda bugün akşam itibari ile kamerada buğulanma sorunu başladı. Bu durumu nasıl çözebilirim? Ürünün garanti süresi bitti... View Post
Selam arkadaşlar telefonum 15 walt şarj destekliyor yazıyor. 20 veya 25 walt şarj adaptörü alsam olurmu? View Post
Batarya değişimi sonrası M51 performans garantisi 25 mayıs itibariyle bitti garanti bitmeden ekran batarya ve arka kapak değişimi yapılmıştı. Keşke... View Post
Samsung m33 cihazim surekli wifi ağı kopup duruyor. Modemle alakalı değil evdeki diger kisilerin telefonunda boyle bir sorun yok, m33 kullananlar bu... View Post
M52 Snapdragon 778G View Post
Galaxy m23 Hard reset atmak istiyorum nasıl yaparım View Post
merhaba. M14 5G modelinde 10x Zoom yapinca goruntu bozuluyor, tam sabitleme ve netlesme saglanamiyor ve keskinlik cok artiyor. Pro ayari nasil olmali... View Post
Android 14 için güncelleme gelmiş hesap makinesine View Post
Arkadaşlar kardeşime telefon almak istiyorum. Bütçem 8bin civarı. Şuanlık m33 almayı düşünüyorum. Başka bir model telefon öneriniz var mı? View Post
Arkadaşlar telefonda bi uygulamaya girince reklam çıkıyor bunu nasıl engellerim View Post
User | Likes Count |
---|---|
87 | |
62 | |
37 | |
35 | |
23 |
User | Count |
---|---|
10 | |
4 | |
3 | |