Samsung Galaxy m34 en son hangi android işletim sistemini alacak bilgisi olan var mı acaba? View Post
Samsung Galaxy m34 en son hangi android işletim sistemini alacak bilgisi olan var mı acaba? View Post
Ne zaman oyun eklentilerine girmeye çalısscam unable to run : Gos Lite diyor nasil yaparım cihaz samaung m34 View Post
M34 kullanan arkadaşlar, yeni One UI 7 güncellemesinden memnun musunuz? ona göre yükleyeceğim. One UI 6 güncellemesini yüklerken başta hiç memnun... View Post
Telefonu yeni aldım. Bazı numaralar kendi kendine silinmeye başladı. Antivirüs ile telefonu taradım ve virüs filan çıkmadı. Bunu nasıl çözebilirim View Post
M14 5G son güncelleme 1 şubatta yabancı forumlar da 23 haziran da geleceğini söylüyorlar. View Post
Merhabalar M51 kullanıyorum. Telefonum sarj almıyor lakin typce ucunun yüzünü ters çevirip tekrardan koyduğum zaman şarj almaya başlıyor bu sefer de... View Post
Neden gözükmüyor View Post
Google Pixellere Android 16yı gönderdi bizim M'lere 15 yeni geliyor 😂 View Post
Samsung m52 telefonumda instgram sürekli çöküyor uygulamayi silip yukluyorum yaklasik 1 saat sonra yine ayni hatayi veriyor giriyorum 2 saniye sonra... View Post
Arkadaşlar bir arkadaşım samsung 2.el telefon almak istiyor oyun ve sosyal medya kullanamıyor arada Facebook giriyormuş ne önerirsiniz View Post
2.komutu girdiğimde ekran gitti geldi kilit ekranında açıldı telefon daha önce yapmıştım böyle olmamıştı bir sıkıntı mı var acaba Ama... View Post
User | Likes Count |
---|---|
86 | |
42 | |
37 | |
35 | |
32 |