cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Community Activity

Filter
Filter:
Posted by      in  Galaxy M

Samsung Galaxy m34 en son hangi android işletim sistemini alacak bilgisi olan var mı acaba? View Post

Arkadaşlar merhaba, m34 telefonlara one ui 7 ile birlikte now bar özelliği gelecek mi? Yoksa amiral cihazlara özgü mü olacak bu özellik? View Post

Arkadaşlar merhaba, telefonum m34 hattım Turkcell. Kardeşimin telefonu a34 hattı turkcell ve sağ üst köşede volte simgesi gözüküyor ama benim... View Post

Arkadaşlar m31 samsung şarj 1 gün gidiyor bu normal mi sizce video izlemiyorum..birde tweter ve tiktok çok şarj yiyor .. View Post

Bu arada en az 10 gün içinde samsung tüm cihazlara test aşaması yapıyor farkettinizmi? View Post

Gelen güncellemelerini içeriğini görmek için Telefonun yazılım bilgilerine girip işaretli yere tıklamanız size detay bilgi verir View Post

Arkadaşlar merhaba, telefonum m34. Telefonu ilk aldığımda Samsung Free vardı, iyi hatırlıyorum. Ancak nasıl olduysa telefonumda Free uygulaması... View Post

Şarjım full olunca kasmaya başlıyor neden? View Post

İllegal yollarla m34 cihazında beta kurmuş biri bana nasıl akışkan olduğunu atabilirmi?   View Post