Samsung Galaxy m34 en son hangi android işletim sistemini alacak bilgisi olan var mı acaba? View Post
Samsung Galaxy m34 en son hangi android işletim sistemini alacak bilgisi olan var mı acaba? View Post
Arkadaşlar merhaba, m34 telefonlara one ui 7 ile birlikte now bar özelliği gelecek mi? Yoksa amiral cihazlara özgü mü olacak bu özellik? View Post
Merhaba arkadaşlar bir sorunun var m51 telefonumun ön kamera etrafında yeşil biraz zaman geçince de beyaza dönen bi halka oluşuyor ekranda sorun var... View Post
Arkadaşlar merhaba, telefonum m34 hattım Turkcell. Kardeşimin telefonu a34 hattı turkcell ve sağ üst köşede volte simgesi gözüküyor ama benim... View Post
Samsung m34 5g cihazına ne zaman güvenlik güncellemesi gelir? View Post
Arkadaşlar m31 samsung şarj 1 gün gidiyor bu normal mi sizce video izlemiyorum..birde tweter ve tiktok çok şarj yiyor .. View Post
Bu arada en az 10 gün içinde samsung tüm cihazlara test aşaması yapıyor farkettinizmi? View Post
Gelen güncellemelerini içeriğini görmek için Telefonun yazılım bilgilerine girip işaretli yere tıklamanız size detay bilgi verir View Post
Arkadaşlar merhaba, telefonum m34. Telefonu ilk aldığımda Samsung Free vardı, iyi hatırlıyorum. Ancak nasıl olduysa telefonumda Free uygulaması... View Post
Şarjım full olunca kasmaya başlıyor neden? View Post
İllegal yollarla m34 cihazında beta kurmuş biri bana nasıl akışkan olduğunu atabilirmi? View Post
User | Count |
---|---|
1 | |
1 | |
1 | |
1 | |
1 |