Merhaba m21 kullanıcısıyım ve yakında Android 12 güncellemesi geldi bundan dolayıdır telefon kasmaya başladı normal olarak biliyorum ama yakında bir... Gönderiyi Göster
Merhaba m21 kullanıcısıyım ve yakında Android 12 güncellemesi geldi bundan dolayıdır telefon kasmaya başladı normal olarak biliyorum ama yakında bir... Gönderiyi Göster
Dün Galaxy M32 ye gelen güncellemenin aynısı bugün de Galaxy M22 ye gelmiştir Gönderiyi Göster
Samsung İnternet browser' ın güncel olan sürümünü kullanıyorum. Son zamanlarda uygulama çok fazla yavaşlamaya, takılmaya hatta donmaya başladı. Bu... Gönderiyi Göster
Arkadaşlar özellikle m21 kullanan Arkadaşlar m21 telefonun sıcaklık derecesini nasıl kontrol ediyorsunuz hangi sıcaklık ölçen uygulamaları... Gönderiyi Göster
arkadaslar m 21 kullanan varsa yazabilirmi bataryasi 1 gun gidiyormu tavsiye edermisiniz Gönderiyi Göster
Galaxy m31s modelini kullanıyorum. Bu modelde otomatik odaklanma yok mu? Herhangi bir belge veya ödevlerimi pdf olarak taratınca bir kamerada... Gönderiyi Göster
Merhaba Henüz bir ay oldu telefonu alalı. Fakat hoparlör ile görüşme yaptığımda karşı taraftan sesim duyulmuyor. İlk aldığımdan beri böyle telefon.... Gönderiyi Göster
Merhabalar, Galaxy m31s modelini kullanıyorum. Bu modeli almadan önce otg desteği var mı yok mu diye epey bi araştırdım ve varmış. Ancak her türlü... Gönderiyi Göster
güvenlik güncellemesi olacak sanırım güvenli klasör özelliği bu güncelleme ile gelebilir Gönderiyi Göster
2 hafta önce aldığım m52 5g telefonum ekranı kapattıktan birkaç dakika sonra kendi kendine kapanıp açılmaya başladı ayrıca kendi kendine play storedan... Gönderiyi Göster
Konu | Övgü Puanları |
---|---|
17 | |
14 | |
13 | |
12 | |
11 |
Kullanıcı | Sayı |
---|---|
207 | |
151 | |
104 | |